Στα πλαίσια της ευρωπαϊκής της περιοδείας, η Michelle Gurevich από τον Καναδά (aka Chinawoman), υπόσχεται ένα ανεπανάληπτο live το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαΐου, στο Gagarin της Αθήνας.

Η ιστορία της Michelle Gurevich ξεκίνησε όταν ηχογράφησε στο δωμάτιό της το Party Girl (το ντεμπούτο της), το οποίο είχε εμφατική απήχηση στη γη των προγόνων της. Ο ήχος του ταξίδεψε από τα γιοτ δισεκατομμυριούχων Ρώσων, μέχρι τις επαρχίες της Ουκρανίας, ως ένας από τους δημοφιλέστερους ήχους κλήσεις κινητών στις περιοχές της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Η ρωσικής καταγωγής Michelle, κόρη μπαλαρίνας στα περίφημα μπαλέτα Kirov και μηχανικού στο Leningrad, μεγάλωσε ακούγοντας τη συλλογή των γονιών της, που αποτελούνταν από σοβιετικούς και ευρωπαϊκούς δίσκους των 70’s. Η μουσική της φέρνει στο νου την Nico και τον Leonard Cohen.

Τα κομμάτια της, γεμάτα συναίσθημα, χιούμορ και κωμικοτραγικές ιστορίες, σε συνδυασμό με τη χαρακτηριστική φωνή της, που θυμίζει σε πολλά σημεία μία εκδοχή της Tanita Tikaram, και τους στίχους της διαμορφώνουν ένα ιδιαίτερο προσωπικό ύφος. Το 2016 η Michelle, γνωστή ως και τότε ως Chinawoman, αποφάσισε να εμφανίζεται με το πραγματικό της όνομα, χρησιμοποιώντας το πλέον και στην επανέκδοση όλων των προηγούμενων της άλμπουμ. Κάνοντας sold out εμφανίσεις σε πόλεις όπως η Κωνσταντινούπολη, το Βερολίνο, η Βαρσοβία, η Μόσχα αλλά και φυσικά η Αθήνα, η Michelle, έχει δημιουργήσει μία δική της αγορά που περιλαμβάνει την Ανατολική Ευρώπη, την queer σκηνή του Βερολίνου και το κοινό που ακολουθεί φανατικά τους Charles Aznavour, Zeki Müren και Lucio Dalla.

Αν και στις live εμφανίσεις της, όπως και στο Gagarin στις 17 Μαΐου, πλαισιώνεται από εξαιρετικούς μουσικούς, στην ηχογράφηση των άλμπουμ της κυριαρχεί το ατομικό στοιχείο διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο μια πιο άμεση επαφή με τους ακροατές της.

Για εισιτήρια κλικ ΕΔΩ.

Τιμές:
15€ - Περιορισμένη Προπώληση
18€ - Γενική Προπώληση
22€ - Ταμείο