Πριν 11 χρόνια, που είχα ανακαλύψει την Alizee, δεν υπήρχε περίπτωση να σε δω μέσα στην μέρα και να μην σε πρήξω με το πόσο γαμ… καλή ήταν, ένα πράγμα σαν παραλήρημα. Μετά από λίγα χρόνια, είχε αρχίσει να ξεθωριάζει όμως η λατρεία, μέχρι που περίπου πριν 8 χρόνια σταμάτησα να ακούω, οποιοδήποτε κομμάτι της Alizee, εντελώς. Πέρσι, καθώς αναπολούσαμε με τον κολλητό μου εκείνα τα χρόνια, έκανα μια γρήγορη αναζήτηση για να δω τίποτα καινούργιο σχετικά με την Alizee. Πέρασε από την τέταρτη season του Γαλλικού «Dancing with the Stars/Danse avec les Stars», το 2013… και έβγαλε και κάμποσα κομμάτια ακόμα που στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι μπλιαχ.

Η Alizee Jacotey, γεννημένη 21 Αυγούστου του 1984 στο Αζαξιό της Κορσικής (Γαλλία), είχε κερδίσει στο talent show «Graines de Star» το 1999. Στη συνέχεια, είχε αναλάβει να την προωθήσει η Mylene Farmer, γράφοντας τα δύο πρώτα της album (Gourmandises το 2000 & Mes courants electriques το 2003) σε συνεργασία με τον συνθέτη Laurent Boutonnat. Εκείνη την περίοδο η Alizee είχε καταφέρει να διακριθεί σε αρκετά charts, καταφέρνοντας να γίνει νούμερο ένα Γαλλίδα τραγουδίστρια σε πωλήσεις για το έτος 2001. Επίσης το single (και ίσως το πιο γνωστό της) «Moi Lolita» είχε κατακτήσει την κορυφή στα εβδομαδιαία charts σε αρκετές χώρες της Ευρώπης και της Ανατολικής Ασίας. Έτσι η Alizee Jacotey, έχει καταφέρει να γίνει μια από τις μεγαλύτερες Γαλλίδες τραγουδίστριες παγκοσμίως, ακολουθώντας τα βήματα της Mylene.

«Η Mylene, ο Laurent και εγώ θέλαμε να σας κάνουμε μια έκπληξη για τα 18 χρόνια του Moi Lolita…»

Κάπως έτσι ξεκινούσε το μήνυμα της Alizee προς τους fans της και συνέχισε ανακοινώνοντας πως τα δύο πρώτα album μπορούν να βρεθούν σε remasteredεκδόσεις στις online πλατφόρμες μουσικής (Deezer, Spotify, iTunes κλπ). Μαζί με αυτό, έχουν γίνει re-upload και τα video clip στο YouTube σε HD.