Μικρός, να φανταστούμε, ήθελες να πετάξεις με κάποιο μαχητικό F-16 ε; Ότι κι αν ήθελες εμείς θα θυμόμαστε πάντα τις σαΐτες που φτιάχναμε και πετούσαμε στα διαλείμματα από το παράθυρο του σχολείου και έφταναν δεν έφταναν μακριά ο στόχος ήταν ένας: Να πετάξουμε... ψηλά! Κάτι τέτοιο σκέφτηκαν μάλλον στον "πύργο ελέγχου" της Red Bull και αποφάσισαν να φτιάξουν το Red Bull Paper Wings προς επίδοξους «πιλότους»!

Αν είσαι φοιτητής και το όνειρό σου είναι να «πετάξεις» ψηλά, τότε μην χάνεις χρόνο! Το Red Bull Paper Wings 2019, η 5η διοργάνωση του μεγαλύτερου παγκόσμιου διαγωνισμού πετάγματος σαΐτας στον κόσμο είναι γεγονός. Ορισμένοι από τους καλύτερους «πιλότους» στον κόσμο, οι οποίοι θα ξεχωρίσουν μέσα από εκατοντάδες εθνικούς διαγωνισμούς, θα διαγωνιστούν για μια θέση στον Παγκόσμιο Τελικό του Red Bull Paper Wings που θα πραγματοποιηθεί στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας στα μέσα Μαΐου.

Αθήνα, 26.02.2019 – Αν είσαι άνω των 18 ετών και διαθέτεις μοναδικές «πτητικές» ικανότητες, πάρε μέρος στην 5η διοργάνωση του Red Bull Paper Wings, του μεγαλύτερου πρωταθλήματος σαϊτομαχίας στον κόσμο. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα κομμάτι χαρτί Α4, δημιουργικότητα και να ξέρεις βασικούς κανόνες αεροναυπηγικής που θα σε βοηθήσουν να κατασκευάσεις και να πετάξεις το χάρτινο αεροπλάνο που θα σε φέρει στον μεγάλο τελικό της Αυστρίας.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί σε τρεις κατηγορίες: απόσταση, διάρκεια πτήσης και αεροβατικά. Για τις δύο πρώτες κατηγορίες μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή on spot στους προκριματικούς! Μπορείς επίσης να κάνεις προεγγραφή στο http://www.redbullpaperwings.com ή κατεβάζοντας την εφαρμογή Red Bull Paper Wings από το App Store ή το Google Play Store.

Για την τρίτη κατηγορία των αεροβατικών η οποία φέτος πραγματοποιείται αποκλειστικά online, καλείσαι να ανεβάσεις ένα μικρό video έως 60'' με το πέταγμα της σαΐτας σου στο Instagram μέχρι τις 3 Απριλίου 2019 κάνοντας:

  • Mention τη σελίδα του @redbull
  • Tag την τοποθεσία σου με το location feature του Instagram
  • Hashtag το #REDBULLPAPERWINGS

Μάθε περισσότερα για όλους του κανόνες εδώ.

Μην ξεχνάς ότι μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή και στις τρεις κατηγορίες, αλλά μπορείς να προκριθείς μόνο σε μία από αυτές.