Παρότι ο Moby θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μουσικούς του πλανήτη, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως κατακλύζεται από παρέες φίλων που δεν τον αφήνουν σε ησυχία. Ειδικά τα Χριστούγεννα!

Με αυτή την αφορμή, ο κατά κόσμον Richard Melville Hall πόσταρε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, δύο φωτογραφίες. Μία με θέα το χριστουγεννιάτικο δέντρο του και πλήθος δώρων και μία με το λάπτοπ του και ένα (vegan σίγουρα) γεύμα.

Με τον τρόπο αυτό θέλησε να εκθέσει την πραγματική εικόνα των εορτών (κι όχι μόνο), όπου ο κόσμος συνήθως ποστάρει παραπλανητικές φωτογραφίες, που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια. Ο Moby πέρασε τα Χριστούγεννα μόνος του και δεν ντράπηκε για αυτό...

Τις φωτογραφίες του Moby συνόδευε το παρακάτω (μεταφρασμένο) κείμενο:

Ξέρω ότι πολύς κόσμος δυσκολεύεται με τις γιορτές. Το πράγμα γίνεται χειρότερο από τον κατακλυσμό εικόνων οικογενειακής ευτυχίας που μοιάζουν σα να ξεπήδησαν από πίνακα ζωγραφικής του Norman Rockwell. Μη ζηλεύετε και μη νοιώθετε άσχημα. O περισσότερος κόσμος θέλει να ανεβάζει στα social media μια εξιδανικευμένη εικόνα της πραγματικότητάς του. Αν σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα, πέρασα κι εγώ τα Χριστούγεννα μόνος. Πήγα για περπάτημα, δούλεψα και διάβασα ένα σωρό άρθρα για τον εφιαλτικό μας πρόεδρο. Είμαστε πολλοί όσοι περνάμε μόνοι τις γιορτές. Κι αυτό με κάποιο τρόπο εύχομαι να σας κάνει να αισθανθείτε ότι δεν είστε μόνοι.