Η πρόσφατη κυκλοφορία της πρώτης ταινίας "μεγάλου μήκους", για την σειρά Black Mirror, που ακούει στο όνομα Bandersnatch, φαίνεται πως ήταν "μπισκοτάκι" προκειμένου να έχουμε κάτι να μας απασχολεί όσο περιμένουμε την πέμπτη σεζόν.

Το 1984, ένας νέος προγραμματιστής αρχίζει να αναρωτιέται κατά πόσο πραγματική είναι η πραγματικότητα, καθώς χάνεται στις σελίδες μία νουβέλας προκειμένου να την μεταφέρει σε video game. Το Bandersnatch κυκλοφόρησε στις 28 Δεκεμβρίου του 2018 στην streaming πλατφόρμα του Netflix. Το Bandersnatch είναι μία διαδραστική ταινία στην οποία ο τηλεθεατής διαλέγει σε κάποια σημεία κλειδιά το πως θα εξελιχθεί η ιστορία. Συνολικά, το Bandersnatch, μπορεί να προσφέρει έως και 5 ώρες υλικού.

Το Hollywood Reporter, σε μία συνέντευξη με τον Charlie Brooker (δημιουργό της σειράς) και την Annabel Jones (συμπαραγωγός), κατάφερε να επιβεβαιώσει πως η πέμπτη σεζόν θα καθυστερήσει. Το συγκεκριμένο γεγονός θεωρείται αυτονόητο αν αναλογιστούμε πως χρειάστηκε αρκετή δουλειά για να ολοκληρωθεί η παραγωγή του Bandersnatch. Το κακό της υπόθεσης είναι πως δεν καθορίστηκε κάποια μελλοντική ημερομηνία, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε επ αόριστον.