Οι The KVB επιστρέφουν στην Αθήνα για μια βραδιά σκοτεινά σαγηνευτικής ηχητικής και οπτικής ατμόσφαιρας! Το ντουέτο των Nicholas Wood και Kat Day θα βρίσκεται στο Fuzz Live Music Club, το Σάββατο 11 Μαΐου, για να ξεδιπλώσει τις shoegaze/dark wave/psych-rock μελωδίες του μπροστά στο πιστό κοινό τους που μεγαλώνει συνεχώς.

Το story των KVB

Με θαυμαστές τον Robert Smith των Cure, τον Anton Newcombe των Brian Jonestown Massacre και τον Geoff Barrow των Portishead και Beak>, έχουν καταφέρει να ενσωματώσουν την αγάπη τους σε ονόματα όπως οι Joy DivisionThe SoundSuicideDeath In Vegas, Cabaret VoltaireJesus and Mary Chain και My Bloody Valentine, σε ένα δικό τους οικείο πλέον ήχο. Απέδειξαν πως δεν είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από τις επιρροές σου, το αληθινό κατόρθωμα είναι να ξέρεις τι να κάνεις με αυτές.

Ο περσινός δίσκος τους, Only Now Forever (ηχογραφημένος στο διαμέρισμά τους), είναι μία ακόμα εξαιρετική δουλειά. Αυτή τη φορά, μέσα από την αποστασιοποιημένη post-punk μελαγχολία τους, πρόσθεσαν λίγο περισσότερο φως, με τη μελωδία να αφήνει ενίοτε πίσω τις σκιές. Όμως, ο συνδυασμός του shoegaze με την μινιμαλιστική ηλεκτρονική παραγωγή, συνεχίζει να χαρακτηρίζει τον πάντα βουτηγμένο στο reverb, ήχο τους.

Το story των Strawberry Pills

Οι Strawberry Pills είναι ένα Dark Electro-Romantic δίδυμο που ξεκίνησε από την Valisia Odell και τον Αντώνη Κωνσταντάρα και έκτοτε έπαιξαν μαζί με The Soft Moon, The KVB και Velvet Condom, κυκλοφόρησαν ένα E.P. (Conversation Piece, 2013) ενώ το single Verbal Suicide, προαναγγέλλει τον πρώτο τους δίσκο. Στόχος τους; Nα φτιάξουν έναν μοναδικό, μοντέρνο σκοτεινό ήχο.

Το story των Data Fragments

Οι νεοσύστατοι Data Fragments δημιουργήθηκαν μόλις το 2017, έχοντας ήδη μακρά πορεία στην Αθηναϊκή σκηνή. Με μέλη από Doric και Κωμωδία Θανάτου, ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή τον Ιούνιο του 2018 με τους Second Still στο Death Disco, για να ακολουθήσουν support σε TRISOMIE 21 και Soviet Soviet. Μια καθαρά post punk μπάντα, που κυκλοφόρησε και το πρώτο της ομώνυμο LP, στη Geheimnis Records, θέλει να δημιουργεί εκκωφαντικά, new wave μανιφέστα!

Back to reality

Η προπώληση συνεχίζεται στα 16 ευρώ, με ελάχιστα εισιτήρια να έχουν απομείνει. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 19 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 22 ευρώ.

Διάθεση:

Τηλεφωνικά στο 11876

Online στο www.viva.gr & www.fuzzclub.gr

Φυσικά σημεία στα καταστήματα ReloadSeven SpotsMedia Markt, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni‘s, στο Viva Kiosk Συντάγματος και στο Viva Spot Τεχνόπολης

The KVB + opening acts: Strawberry Pills + Data Fragments

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Σάββατο 11 Μαΐου

Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος)