Το Disney Play, όπως πιθανώς θα ονομάζεται η streaming πλατφόρμα της Disney, κατά τον ερχομό του θα προσφέρει 7.000 προϋπάρχοντα επεισόδια και 500 ταινίες. Όσον αφορά το «original» υλικό, στόχος είναι να υπάρξουν 4 τουλάχιστον ταινίες και 5 σειρές κάθε χρόνο. Συγκεκριμένα, αυτά που γνωρίζουμε πως θα δούμε μέχρι στιγμής είναι τα εξής:


Star Wars: The Clone Wars Season 7
Η animated σειρά που αναστήθηκε προκειμένου να δούμε τι συμβαίνει στην συνέχεια…

The Mandalorian
Παραγωγής του Jon Favreau και πρώτη live-action Star Wars σειρά. Λαμβάνει τόπο μετά το πέσιμο της Αυτοκρατορίας και πριν την εμφάνιση του Πρώτου Τάγματος.

High Fidelity
Μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στην ομώνυμη κωμωδία του John Cusack, High Fidelity, από την γυναικεία πλευρά.

Monsters, Inc
Μια animated σειρά βασισμένη στο αντίστοιχο σύμπαν της Pixar.

Mighty Ducks
Ο σκηνοθέτης του Mighty Ducks, Steve Brill, και ο παραγωγός Jordan Kerner θα επαναφέρουν το franchise.

Ink & Paint
Μία σειρά ντοκιμαντέρ 8 επεισοδίων βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο που μιλάει για τις γυναίκες που συνέβαλαν στην αυτοκρατορία του Walt Disney animation.


Όσον αφορά το line-up των ταινιών, έχουμε σε προ παραγωγή τα Magic Camp και Noelle. Σε στάδιο παραγωγής είναι η live-action ταινία Lady and the Tramp, Stargirl, Timmy Failure και Togo. Σε ανάπτυξη βρίσκονται τα Three Men and a Baby, Don Quixote, Father of the Bride, Flora & Ulysses, Honey, I Shrunk the Kids, The Paper Magician, The Parent Trap, Peter Pan and the Sword in the Stone.

Το κόστος συνδρομής για την πλατφόρμα της Disney θα είναι φθηνότερη από του Netflix και αναμένεται να ανοίξει κάποια στιγμή μέσα στο 2019.