Πλάκα πλάκα έχουν περάσει 28 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία "Home Alone". Πήγε τόσο καλά που θεμελίωσε την σειρά ως "franchise" και καβατζώθηκε πίσω από το Star Wars και το ΕΤ ως η τρίτη μεγαλύτερη ταινία σε έσοδα, παγκοσμίως. Σίγουρα την έχεις δει. Είναι από τις πιο κλασικές ταινίες που παίζουν κάθε Χριστούγεννα. Είναι αυτονόητο λοιπόν πως θέλουμε να δούμε τι κάνουν σήμερα οι ηθοποιοί που μας χάρισαν πάρα πολύ γέλιο και που έκαναν με τον τρόπο τους ακόμα πιο ευχάριστη την περίοδο των Χριστουγέννων.


Kevin McCallister - Macaulay Culkin

Ο Macaulay Culkin είναι από τους ηθοποιούς που προσωπικά μου περνούσε αδιάφορος σε όποιον ρόλο έκανε, μετά τα Home Alone. Με μία εξαίρεση... Richie Rich! Επίσης ήταν φίλος με τον Michael Jackson και έβγαινε ραντεβουδάκια με την Mila Kunis. Πλέον θα τον βρεις να παίζει kazoo και να τραγουδάει. Επίσης συμμετέχει στους The Pizza Underground που κάνουν covers χρησιμοποιώντας φαγητά.


Kate McCallister - Catherine O'Hara 

Πριν κάνει την εμφάνιση της στο Home Alone, η Catherine O'Hara πρωταγωνιστούσε στο Beetlejuice. Επίσης έχει δανείσει την φωνή της στην Sally από το The Nightmare Before Christmas. Πλέον παίζει ως Moira Rose στο sitcom "Schitt's Creek".


Peter McCallister - John Heard 

Εκτός από το Home Alone, τον είδαμε και στο Gladiator (1992). Από το 1987 έπαιζε τουλάχιστον σε μία ταινία ανά έτος. Δυστυχώς ο John Heard απεβίωσε το 2017.


Buzz McCallister - Devin Ratray 

Ο Devin Ratray αν και παρέμεινε στον χώρο, δεν έκανε κάτι σπουδαίο πέρα από κάποιους ρόλους τύπου "bully". Έπαιξε στο Little Monsters και στο Dennis the Menace. Απέτυχε να αναλάβει ρόλο στο Home Alone 4 και στην θέση του μπήκε ο Gideon Jacobs.


Old Man Marley - Roberts Blossom

Η τελευταία του ταινία ήταν το 1995 "The Quick and the Dead". Έκτοτε έγγραφε ποίηση. Δυστυχώς, το 2011 απεβίωσε σε ηλικία 87 χρόνων.


Harry - Joe Pesci

Έχει λάβει βραβείο BAFTA ως "Best Newcomer" για την ταινία "Raging Bull (1980)". Δέκα χρόνια αργότερα πήρε Oscar ως "Best Supporting Actor". Από το 2000 και μετά κρατάει low profile και δεν εμφανίζεται συχνά.


Marv - Daniel Stern

Μέχρι το 2000 έκανε ορισμένες εμφανίσεις αλλά όχι τόσο grande όσο ήταν ο ρόλος του στο Home Alone. Συμμετείχε σε αρκετές φιλανθρωπίες ως εθελοντής. Το 2009 παρέλαβε "Service Award" από τον Barack Obama.


Megan McCallister - Hillary Wolf

Ως παιδί έκανε επιτυχημένες εμφανίσεις με κορυφαία να είναι στην ταινία "Big Girls Don't Cry... They Get Even" (1992). Πλέον δεν ασχολείται τόσο με την μεγάλη οθόνη όσο με την συγγραφή. Έχει γράψει το "The Not So Zen Mom".


Fuller McCallister - Kieran Culkin

O νεότερος αδερφός του Macaulay. Ξεκίνησε την καριέρα του μαζί με τον αδερφό του. Συμμετείχε σε ταινίες όπως το Scott Pilgrim vs The World. Φέτος, τον βλέπουμε στην σειρά "Succession".