Το Streetdance Festival Battle Of The Best Thessaloniki 2018 συνεχίζει ακάθεκτο για 14η συνεχόμενη χρονιά!

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στην Αίθουσα Τελετών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, χωρητικότητας 1200 θέσεων.

Το φετινό φεστιβάλ δίνει βαρύτητα στην ελεύθερη έκφραση και τον πειραματισμό με το Street Dance Theater Awards και το Experimental Dance Battle, χωρίς κανόνες και περιορισμούς, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι ο χορός είναι πάνω απ’ όλα τέχνη.

Χορευτές/χορογράφοι διεθνούς φήμης θα αποτελούν την κριτική επιτροπή, που θα διαλέξει και θα απονέμει 3 τιμητικά βραβεία Street Dance Theater Awards 2018 στις κατηγορίες open και youth.

Στον τομέα των breakdance battles θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός για την ανάδειξη του καλύτερου σόλο χορευτή, με συμμέτοχες από όλες τις χώρες της Ευρώπης. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός breakdance 2 εναντίον 2, για ηλικίες 7 έως 12 και 13 έως 17.

Το Φεστιβάλ για πρώτη φορά θα φιλοξενήσει σόλο Experimental Battle, με αφορμή την επίσκεψη της παγκόσμιας πρωταθλήτριας από την Ιαπωνία, Nao Aerstix.

Στους νικητές θα δοθούν χρηματικά έπαθλα και δωροεπιταγές συνολικής αξίας 5000 ευρώ!

Στους ατσάλινους τροχούς του φεστιβάλ θα βρίσκονται τρεις από τους top battles DJs από Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα, Dj Amazeme, Dj TsiliSmile & Dj Rawkuts.

Παρουσιαστές τις βραδιάς θα είναι ο εκρηκτικός George Perin από τους Nasa Funk, bboy Saspens από τα All Styles Battle και η Jo από το Bounce/HHI.

Για όλες τις λεπτομέρειες που τυχόν έχουμε παραλείψει, ρίξε και μια ματιά στο www.battleofthebest.gr