Το Ιανουάριο, η Warner Bros. είχε ανακοινώσει πως η επόμενη ταινία του σκηνοθέτη Keiichi Hara θα έχει τίτλο "Birthday Wonderland", το οποίο θα είναι ένα adaption του παιδικού βιβλίου "Strange Journey From The Basement" (Sachiko Kashiwaba - 1988). Μαζί με αυτήν την ανακοίνωση, η ομάδα που δουλεύει στην παραγωγή της ταινίας είχε δημοσιεύσει ένα promo video.

Για το εν λόγο animation, προσωπικά, έμαθα εξαιτίας του Ilya Kuvshinov, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό των χαρακτήρων και των οπτικών. Πίσω από το script βρίσκεται η Miho Maruo. Την φωνή της Akane, όπως λένε την πρωταγωνίστρια, την κάνει η Mayu Matsuoka. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος ρόλος θα είναι το ντεμπούτο της στον χώρο των anime.

Η ιστορία ακολουθεί την Ακάνε, ένα κορίτσι χωρίς αυτοπεποίθηση. Μία ημέρα πριν τα γενέθλια της, γνωρίζει έναν μυστήριο αλχημιστή και τον ακόλουθο του, που τους λένε Ιπποκράτη και Πίπο. Αυτοί οι δύο λένε στην Ακάνε πως αποστολή τους είναι να σώσουν τον κόσμο. Όλοι μαζί, ξεκινούν ένα ταξίδι προς την "Wonderland" προκειμένου να την σώσουν.

Πρόσφατα, είχαμε ένα νέο trailer 90 δευτερολέπτων, το οποίο ακολουθεί:

Το Birthday Wonderland αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Ιαπωνία στις 26 Απριλίου.