Σάββατο 23 Νοεμβρίου στο Steam Athens, το Blend υποδέχεται το φοβερό δίδυμο των Mathame! Μαζί τους ο Γάλλος παραγωγός και Dj Remcord.


Oι Mathame, το ντουέτο των Amedeo και Matteo Giovanelli προέρχονται από μία κυριολεκτικά εκρηκτική συνθήκη. Γεννημένοι σε μια πλαγιά της ηφαιστιογενούς Αίτνας, από γονείς που στα '80s διατηρούσαν τον πιο επιτυχημένο πειρατικό σταθμό της περιοχής τους, τα αδέρφια κληροδότησαν από μικρά μια ισχυρή μουσική κουλτούρα. Από τη ροκ, την ποπ και την χιπ χοπ, οι Ιταλοί μεταπήδησαν εντατικά στον dance ήχο, δημιουργώντας το πρώτο τους EP το 2015 κάτω από την ομπρέλα του label Βastard. Η εκτόξευση των Mathame ήρθε το 2018 μέσω της δισκογραφικής Aftelife, που φέρει τη σφραγίδα των Tale of Us. Τα tracks Νοthing Around Us και Fade Into You κατέκτησαν τη διεθνή κοινωνία της ηλεκτρονικής μουσικής. Η αφοσίωσή τους στον ήχο τους και η εσωτερικότητα με την οποία αντιλαμβάνονται την αξία των grooves κάνει τους Mathame αυθεντικούς και μοναδικούς στο ρόστερ των καλλιτεχνών του είδους.


Εξίσου ιδιαίτερη περίπτωση και ο Γάλλος που ακούει στο όνομα Remcord. Ως οπαδός της underground κοσμοθεωρίας ο Remcord, υπηρετεί με νου και συναίσθημα τις μελωδίες που αναδύονται από τα πιο σκοτεινά δωμάτια της dance μουσικής. Τα live sets του και η σύμπραξή του επί των decks με εκλεκτούς συναδέλφους του, όπως οι Extrawelt, Guy Gerber, Marc Houle, Oxia, Sebastien Leger, Rodriguez Jr, κ.ά., η θητεία του σε labels όπως τα Monaberry, Heulsuse, Great stuff και Atmosphere record είναι μερικά από τα σημεία κλειδί στην καριέρα του Remcord.

Τη βραδιά των Mathame και Remcord στο Steam Athens θα συμπληρώσουν οι Resident Djs του Blend, Manolaco και Nico Rac.


#dancefirst #thinklater

STEAM ATHENS

Σάββατο 23 Νοεμβρίου
Ευρυμέδοντος 3, Αθήνα
ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ: 15 ευρώ
EVENT LINK: https://www.facebook.com/events/1271924106321086/

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ | INFO & RESERVATIONS
Tel: +30 6938527901 & 211 2215122
Web: www.blendathens.com