Η κλασική ταινία Forrest Gump, όπου όσοι την έχουν δει έχουν “ταυτίσει την ζωή με ένα κουτί σοκολατάκια”, θα γίνει remake από το Bollywood. Σύμφωνα λοιπόν με το Hollywood Reporter, η ταινία θα ονομάζεται “Lal Singh Chadha” και ο Aamir Khan θα ενσαρκώσει τον Forrest Gump (Tom Hanks).

Το Forrest Gump, στην πραγματικότητα, είναι μία νουβέλα του Winston Groom όπου έγινε πάρα πολύ γνωστή μέσω της ταινίας που έκανε η Paramount. Αυτό αποτέλεσε αφορμή και βγήκε sequel βιβλίο με όνομα Gump & Co.

Για όσους ζουν κάτω από μία πέτρα, η ταινία ακολουθεί έναν απλό άνθρωπο, τον Forrest Gump, καθώς περνάει αρκετές αισθηματικές στιγμές στην ζωή του ενώ καταλήγει να αποτελεί μέρος μίας καθοριστικής ιστορικής στιγμής, εντελώς κατά λάθος. Πρόκειται για μία καλή δραματική ταινία, με δόσεις κωμωδίας.

Όσον αφορά το remake, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες. Λογικά, το script θα προσαρμοστεί στην Ινδική ιστορία και κουλτούρα. Tην σκηνοθεσία θα την αναλάβει ο Advait Chandan (Secret Superstar) εκ μέρους της εταιρίας παραγωγής Aamir Khan Films - ναι ο πρωταγωνιστής έχει δική του παραγωγή- σε συνεργασία με την Viacom18 Motion Pitctures. Σχετικά με την ημερομηνία πρεμιέρας, δεν υπάρχει κάτι ακόμα.