Έχουν περάσει περισσότερα από 30 χρόνια, από τότε που ο κόσμος "τρόμαζε" για πρώτη φορά με την ταινία Evil Dead 2 - δεν είχα γεννηθεί καν - ενώ ακόμα και σήμερα, η ταινία εξακολουθεί να φέρνει εις πέρας την αποστολή της. Το Evil Dead 2 ήταν μία horror-comedy ταινία όπου αρκετοί θεωρούν πως ήταν ένα από τα καλύτερα sequels που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Η εν λόγω ταινία θα λάβει 4K Ultra HD restoration και θα γίνει διαθέσιμη σε Blu-ray & DVD, τον επόμενο μήνα.

Αυτό, είναι μία κίνηση του Studio Canal που θέλει να γιορτάσει την 32η επέτειο της ταινίας, αποκαλύπτοντας το remastered cut. Φυσικά, η συγκεκριμένη ανακοίνωση ήρθε συνοδευόμενη από ένα trailer.

Η σύνοψη της ταινίας, έχει ως εξής:

Μετά το συγκλονιστικό και διαβόητο cult classic THE EVIL DEAD, που "τρύπωσε" στο μυαλό μίας ολόκληρης γενιάς, o οραματιστής σκηνοθέτης Sam Raimi αποφάσισε να περιπλέξει το ήδη "πειραγμένο" σενάριο. Το EVIL DEAD 2, όπου συμμετέχει ο B-movie θρύλος Bruce Campbell στον πιο εικονικό ρόλο του, είναι ένα "gore-fuelled" αριστουργηματικό κομμάτι που ξερνάει στα μούτρα του Hollywood, χωρίς ενδοιασμούς.

Το The Evil Dead 2 που θα επανακυκλοφορήσει σε Blu-ray & DVD στις 4 Μαρτίου (UK), θα περιλαμβάνει αρκετά extras (όπως συνεντεύξεις) και behind-the-scenes υλικό, ώστε να πάρουμε μία γεύση από τα γυρίσματα και τους τρόπους κατά τους οποίους εκτελέστηκαν ορισμένες σκηνές.