Από ότι φαίνεται, η φετινή χρονιά για τις γυναίκες της wrestling σκηνής και ιδίως για τις παραγωγές που στεγάζει το Netflix, εξακολουθεί να φέρνει ευχάριστα νέα.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η ρετρό wrestling κωμωδία GLOW θα αποκτήσει comic το οποίο θα εκδοθεί από το IDW. Πρόκειται για μία σειρά τεσσάρων τευχών που θα βασίζεται εξολοκλήρου στο show. Σε αυτά τα τεύχη θα έχουμε την ευκαιρία να διαβάσουμε μία original ιστορία στην οποία θα πρωταγωνιστούν οι Alison Brie, Betty Gilpin, Marc Maron, Ruth, Debbie, καθώς και άλλες περσόνες.

Το comic έχει αναλάβει το WWE, με τον Tini Howard (Euthanauts) να γράφει την ιστορία και την Hannah Templer (Jem and the Holograms: Dimensions) να βρίσκεται στο σχέδιο. Την παραγωγή θα αναλάβουν οι Liz Flahive και Carly Mensch.

Είμαστε συγκινημένοι που η IDW θα δουλέψει μαζί μας για να προσφέρουμε νέες ιστορίες του ring, πάνω στο χαρτί. Σίγουρα θα αναρωτιέστε αν μπορούμε να σφηνώσουμε 14 γυναίκες σε ένα κάδρο... ο χρόνος θα δείξει. Όπως και να έχει, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι.

Περιμένουμε με ανυπομονησία να πέσουν στα χέρια μας τα εν λόγω τεύχη... κάτι που είναι προγραμματισμένο να συμβεί τον Μάρτιο του 2019.