Μετά από 5 χρόνια ανάπτυξης, ένα από τα παιχνίδια για τα οποία ανυπομονεί μεγάλη μερίδα των gamers εκεί έξω είναι επιτέλους έτοιμο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα κυκλοφορήσει και νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Το Metro Exodus, η τρίτη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς video games που βασίζεται στα βιβλία του Ρώσου συγγραφέα Dmitry Glukhovsky και τοποθετεί την ιστορία σε ένα μετά-αποκαλυπτικό περιβάλλον, θα κυκλοφορήσει τελικά στις 14 Φεβρουαρίου.

«Οι οπαδοί περίμεναν υπομονετικά το Metro Exodus από τότε που ανακοινώσαμε τον τίτλο στην E3 2017. Είχαμε καθυστερήσει την ημερομηνία κυκλοφορίας για να σιγουρευτούμε πως η 4A Games θα είχε τον χρόνο να παραδώσει το αισιόδοξο όραμα της για το παιχνίδι, αλλά τώρα είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το Metro Exodus βρίσκεται στο εργοστάσιο παραγωγής και θα μπορέσουμε να επισπεύσουμε την κυκλοφορία του για τις 15 Φεβρουαρίου 2019», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Klemens Kundratitz, CEO της Deep Silver, που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του παιχνιδιού.
 
Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 15 Φλεβάρη όπου θα παίξουμε το παιχνίδι σε PC PS4 και xbox one!