Θα ξεκινήσουμε θεωρώντας δεδομένο ότι το Daredevil είναι η καλύτερη κομιξοσειρά εκεί έξω, όχι μόνο στο Netflix, αλλά γενικότερα στην τηλεόραση. Με αυτήν την παραδοχή στο μυαλό μας λοιπόν, μοιάζει το λιγότερο παράλογη η απόφαση του Netflix να κόψει τη σειρά μετά τις εξαιρετικές κριτικές που έλαβε ολούθε στο ίντερνετ, ο τρίτος κύκλος.

Υπάρχει ωστόσο στον ορίζοντα κι ο παράγοντας Disney, καθώς η εταιρία που μας μεγάλωσε ετοιμάζει τη δική της streaming συνδρομητική υπηρεσία, τύπου Netflix, με πρωτότυπο υλικό σε ταινίες και σειρές.

Η ανεπιβεβαίωτη θεωρία

Πώς θα σου φαινόταν λοιπόν αν κάποια στιγμή μέσα στο 2019 η Disney παρουσίαζε την πλατφόρμα της κι ανάμεσα στις άλλες σειρές που ετοιμάζονται (Star Wars) έφερνε πίσω κι εκείνες με τους Μαρβελοϋπερήρωες (Luke Cage, Iron Fist) που έκοψε το κακό Netflix; Ακόμη κι αν στην ουσία, απλά δεν μπορούσε να τις συνεχίσει, το λες και ιδανική διαφήμιση, έτσι δεν είναι;

Ο προβληματισμός

To ερώτημα ωστόσο παραμένει μέσα στο κεφάλι μας αναλλοίωτο:

Μετά από 3 υπέροχες σεζόν, πόσο ανάγκη έχουμε μια τέταρτη; Πόσο έτοιμοι είμαστε για μια ενδεχόμενη κοιλιά στο Daredevil; Προσωπικά καθόλου, οπότε μήπως έτσι είναι καλύτερα; Όπως και να έχει, πιστεύω πως δεν τελειώσαμε ακόμα με το διάβολο του Hell's Kitchen!