Τα τελευταία 50 με 100 χρόνια (και ίσως λέω λίγα), η κλασική περιπέτεια των τριών σωματοφυλάκων, του Alexandre Dumas, έχει απολαύσει αμέτρητα adaptions. Όπως φαίνεται, θα έρθει ένα ακόμα από το Netflix. Το Netflix, αναπτύσσει μία δική του εκδοχή, μοντέρνα κατά κύριο λόγο. Πέρα από αυτό, το ότι δηλαδή αναπτύσσεται, δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες εκτός του ότι έχει ατμόσφαιρα “MISSION: IMPOSSIBLE”.

Η κλασική ιστορία, μας μεταφέρει στην Γαλλία και αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού που ονομάζεται d’Artagnan ο οποίος θέλει να μπει στην βασιλική φρουρά, γνωστή ως Σωματοφύλακες! Τρώει άκυρο και στην πορεία γνωρίζει τους σωματοφύλακες Athos, Porthos και Aramis. Δένεται μαζί τους και ζουν μία περιπετειώδης κατάσταση που εμπλέκουν ολόκληρη την βασιλική αυλή.

Ο Harrison Query, που έχει αναλάβει αυτό το adaption, ήταν πίσω από το WAR PARTY που ουσιαστικά μας μεταφέρει σε μία στρατιωτικής ατμόσφαιρας περιπέτεια στην οποία ο Tom Hardy είναι ένας Πεζοναύτης.

Μία από τις τελευταίες μεταφορές της κλασικής ιστορίας των σωματοφυλάκων, ήταν αυτή του Paul W.S. Anderson “The Three Musketeers (2011)”.

Να πω την αμαρτία μου, είχα ψηθεί ήδη για ένα reboot του Dogtanian: