Η streaming πλατφόρμα Netflix, έχει κάνει γνωστό πως ετοιμάζει αρκετά “anime projects” και μεταξύ αυτών βρίσκεται μία original anime σειρά, βασισμένη στο Dragon’s Dogma.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Dragon’s Dogma είναι ένα RPG παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2012 από την Capcom. Από πίσω του, βρίσκεται ο Hideaki Itsuno (Devil May Cry). Το Netflix λοιπόν, θα συνεργαστεί με την Sublimation για να μεταφέρει στις τηλεοπτικές οθόνες μας, μία παραπλήσια ιστορία του “Arisen” που είδαμε και στο παιχνίδι.

Η σύνοψη της σειράς, μας αποκαλύπτει πως πρόκειται για το ταξίδι ενός άνδρα που επιζητεί εκδίκηση από έναν δράκο που του έκλεψε την καρδιά. Αφού ο δράκος του έκλεψε την καρδιά, ο άνδρας αναστήθηκε ως “Arisen”. Στην συνέχεια, θα γίνουμε μάρτυρες του ταξιδιού του, όπου θα αντιμετωπίζει διάφορους δαίμονες που θα αντιπροσωπεύουν τα εφτά θανάσιμα αμαρτήματα.

Αυτό το νέο σημαίνει πολλά καλά για όσους αγάπησαν το παιχνίδι (Me! Me! Me!). Το γεγονός πως η Capcom επενδύει σε μία σειρά για τον Dragon’s Dogma, σημαίνει πως θα δούμε συνέχεια και στο παιχνίδι (ή τουλάχιστον το ελπίζω). Επίσης, με την κυκλοφορία του Devil May Cry 5, ο Hideaki ίσως έχει πλέον το ελεύθερο να ασχοληθεί πολύ σύντομα με αυτό, μιας και ο ίδιος είχε επιλέξει να δουλέψει πρώτα στο Devil May Cry αντί του Dragon's Dogma 2.

Εκτός από το Dragon’s Dogma, το Netflix, ανέφερε projects όπως Altered Carbon: Resleeved, Spriggan, Ghost in the Shell: SAC_2045, Vampire in the Garden και Super Crooks.