Το Netflix, έχοντας κάνει μεγάλη επιτυχία στον τομέα του streaming, κάνει συνεχόμενες προσπάθειες να προσαρμοστεί προκειμένου να διαβεβαιώσει την επιβίωση του σε βάθος χρόνου.

Σύμφωνα με το Verge, το Netflix δοκιμάζει ήδη ένα νέο πλάνο που θα απευθύνεται στα smartphones (σε συγκεκριμένες χώρες) που θα κοστίζει 3.63 δολάρια το μήνα. Παράλληλα, το Netflix κάνει προσπάθειες να εισβάλει στην αγορά της Ινδίας με ακόμα πιο ελκυστικά πακέτα. Σε όλο αυτό, ίσως υπάρξουν νέα πακέτα συνδρομής που θα διαρκούν λιγότερο από ένα μήνα (μία με δύο βδομάδες ίσως).

Ανέκαθεν ψάχνουμε τρόπους για να εξελίξουμε το Netflix και να το κάνουμε πιο προσβάσιμο. Πρόκειται να δοκιμάσουμε διαφορετικές επιλογές σε συγκεκριμένες χώρες, όπου οι συνδρομητές θα μπορούν να βλέπουν Netflix στο smartphone τους, με χαμηλότερο κόστος.

Προσωπικά δεν είμαι άνθρωπος που θα βολευτεί να παρακολουθήσει, για αρκετές ώρες, streaming μέσω smartphone. Είμαι σίγουρος πως υπάρχει κόσμος που θα εξυπηρετηθεί. Μάλιστα, ίσως γίνει η “φθηνή” λύση μιας και δεν είναι δύσκολο να κάνεις mirror την οθόνη του κινητού στην τηλεόραση. Αναμένουμε για λεπτομέρειες!