Τον τελευταίο καιρό, ιδίως τις προηγούμενες ημέρες, έχουν γίνει εντονότερες οι φήμες σχετικά με την τέταρτη προσθήκη για το “RUSH HOUR”. Ουσιαστικά, όλα ξεκίνησαν όταν ο Chris Tucker πόσταρε μια φωτογραφία που έδειχνε αυτόν και τον συμπρωταγωνιστή του, Jackie Chan, να σχηματίζουν τον αριθμό τέσσερα με τα χέρια τους. Αυτόματα, οι fans, υπέθεσαν πως πρόκειται για το “RUSH HOUR 4”. Το θέμα είναι πως μέχρι στιγμής, η ύπαρξη της ταινίας δεν είναι αλήθεια και όλες οι φήμες είναι ψευδείς!

Σε απάντηση όλων αυτών, έρχεται ο Jackie Chan και δηλώνει πως πρακτικά δεν καταλάβαινε τι έλεγε ο Chris Tucker. Όσον αφορά το “RUSH HOUR 4”, απέχει πολύ από το να υλοποιηθεί μιας και δεν υπάρχει ποιοτικό σενάριο που να μπορεί να σταθεί.

Τα τελευταία 7 χρόνια απορρίπτουμε σενάρια και σενάρια. Πρόσφατα υπήρξε συμφωνία και ίσως τελικά έχουμε βρει σενάριο. Ακόμα είναι υπό επεξεργασία. Την επόμενη χρονιά ίσως ξεκινήσει… ελπίζω. Φυσικά, εφόσον συμφωνήσει και ο Chris Tucker. Του έχω εκφράσει πως θέλω να γίνει ένα ακόμη “RUSH HOUR”… πριν γεράσουμε.