Το καλοκαίρι που μας έρχεται, ετοιμαστείτε να τρομάξετε. Το πολυαναμενόμενο adaption του "Scary Stories To Tell In The Dark" (βιβλίο του Alvin Schwartz), από τον Guillermo Del Toro, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2019. Η ανακοίνωση αυτή ήρθε από τον σκηνοθέτη Andre Ovredal μέσω ενός tweet στο οποίο είχε tag-αριστεί και ο del Toro που έχει αναλάβει ως παραγωγός.

Όσοι λοιπόν αναμένατε την επόμενη "τρομακτική" δουλειά του del Toro, την έχετε. Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο έχει επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα ο ίδιος ο del Toro, όμως η δουλειά του Ovredal (Trollhunter και The Autopsy of Jane Doe) είναι κάτι που ανυπομονούμε να δούμε. Στο "Scary Stories To Tell In The Dark" θα ακολουθήσουμε μία ομάδα εφήβων καθώς προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο που υπάρχει γύρω από ορισμένους φρικιαστικούς θανάτους.

Στο "Scary Stories To Tell In The Dark" θα συμμετέχει ο Javier Botet (REC, The Conjuring 2, Polaroid, Slender Man, κλπ). Είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 9 Αυγούστου του 2019 (την ίδια ημέρα με το Artemis Fowl της Disney).