Μετά τον χαμούλη που έχει επιφέρει η ύπαρξη σειράς που θα περιστρέφεται γύρω από τους Winter Soldier & Falcon, σειρά παίρνει το Scarlet Witch. Η σειρά από ότι μπορούμε να καταλάβουμε από τις τελευταίες αναφορές (/Film), δεν θα βασίζεται μόνο στην Wanda (Elizabeth Olsen). Μαζί της θα συμμετέχει και ο Vision που θα ενσαρκώσει ο Paul Bettany που μέχρι στιγμής τον γνωρίζουμε κυρίως για την φωνή του που έδωσε ζωή στο JARVIS του Iron Man.

Vision θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του σεναρίου και στην εξέλιξη του χαρακτήρα της Scarlet Witch που δεν είχε την ευκαιρία να συμβεί στα comics της Marvel, αλλά είδαμε να γίνεται λιγάκι στο Civil War. Σε τι μορφή όμως θα πραγματοποιηθεί αυτό δεν γνωρίζουμε. Πιθανότατα, ο Vision, να παίξει κυρίως «αφηγηματικό ρόλο» για να δοθεί ένα διαφορετικό ύφος στην ροή της σειράς.

Στα πιθανόν 6 με 8 επεισόδια που θα διαρκέσει η σειρά θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πως εξελίχθηκε η σχέση μεταξύ της Wanda Maximoff και του Vision λίγο πριν τον ερχομό του Thanos. Κάτι αντίστοιχο της σειράς Loki και κάτι παράλληλο με την προαναφερθέντα σειρά των Winter Soldier & Falcon. Δεν θα παίξει σε άλλες πλατφόρμες πέρα της Disney.