Το «The Magicians» του Lev Grossman -που όσοι δεν έχουν διαβάσει κάποιο από τα ομώνυμα βιβλία, πιθανών να έχουν πάρει μια (γλυκόξινη) γεύση στην αντίστοιχη τηλεοπτική σειρά από το Syfy– θα αποκτήσει δικό του comic.

Το «The Magicians», είναι μια σειρά βιβλίων που διηγούνται την ιστορία του Quentin Coldwater καθώς ανακαλύπτει πως υπάρχει μαγεία στον πραγματικό κόσμο. Το Syfy ανέλαβε να μεταφέρει αυτήν την ιστορία στις τηλεοράσεις μας που αν και αρκετά ατμοσφαιρικό, απέτυχε να μας «μαγέψει». Έτσι λοιπόν, η Boom! Studios ανακοίνωσε πως πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα comic βασισμένο στο σύμπαν του The Magicians… με την μόνη διαφορά ότι ο κεντρικός χαρακτήρας δεν θα είναι ο Q αλλά μία από τις μεγαλύτερες ηρωίδες του πανεπιστημίου Brakebills, η Alice Quinn.

Το comic υπογράφει η Lilah Sturges και στο σχέδιο θα βρίσκετε ο Pius Bak. Η επίσημη ονομασία θα είναι «Τhe Magicians: Alice’s Story» και θα διηγείται την ζωή της Alice και τις πρώτες της εμπειρίες στο πανεπιστήμιο Brakebills. Επίσης θα δούμε όλα όσα έχει δείξει η σειρά, αλλά από την δική της προοπτική. Χρονικά, καλύπτει μια τεράστια έκταση της ιστορίας, που σημαίνει πως θα δούμε πολλά πολλά πραγματάκια.

Grossman φάνηκε να χαίρεται ιδιαίτερα που θα έχει την ευκαιρία να δώσει μια διαφορετική «αύρα» στον χαρακτήρα της Alice, που δυστυχώς δεν απολάμβανε ιδιαίτερη προσοχή στις νουβέλες του, ούτε είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την δική της «πλευρά» σε ορισμένα γεγονότα.

Το The Magicians: Alice’s Story, θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2019. Αξίζει να του ρίξετε μια ματιά… βέβαια ως τότε θα πρότεινα να διαβάσετε τα βιβλία και γιατί όχι… να δείτε και την σειρά.