7 Δεκεμβρίου 2019

Piraeus 117 Academy // Τhe Hub Events
10 καλλιτέχνες // 1 μέρα // 2 stages

Το Plisskën Festival επαναπροσδιορίζει και διευρύνει τον όρο φεστιβάλ με την ετήσια χειμερινή του εκδοχή στις 7 Δεκεμβρίου, μεταμορφώνοντας τους χώρους Piraeus 117 Acαdemy και The Hub Events, σε μια μοναδική εμπειρία σύγχρονης και πρωτοποριακής μουσικής στην καρδιά του φετινού χειμώνα. Πιστό στις αξίες του να προσφέρει μία φιλόδοξη και απαράμιλλη σύνθεση μουσικών ειδών προβάλλοντας την καλύτερη παγκόσμια μουσική του σήμερα και του αύριο, το Plisskën αποτελεί διεθνώς το μουσικό γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε! 

Τα 2 stages του Winter Plisskën 2019 θα φιλοξενήσουν 10 καλλιτέχνες και θα ξεσηκώσουν τη Αθήνα με 12 ώρες γεμάτες μουσική!


Πληροφορίες

Follow Us: www.facebook.com/Plissken

Event: www.facebook.com/WinterPlissken

Tickets: www.viva.gr


FLOATING POINTS Live  // QUANTIC Live Band // AFRODEUTSCHE

CABARET NOCTURNE // CARLA DAL FORNO // E. MYERS // KOREA TOWN ACID

SAMA' // SNAPPED ANKLES // + SPECIAL GUEST

Μοναδικές live εμφανίσεις με headliners τον παγκοσμίως κορυφαίο ηλεκτρονικό παραγωγό Floating Points, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με ένα εκπληκτικό AV show, καθώς και του εφευρετικού μουσικού Quantic που θα μας εκτοξεύσει σε ένα ταξίδι διαφορετικών μουσικών κόσμων και ηπείρων στις παρυφές της ηλεκτρονικής, folk, reggae, soul, highlife και cumbia μουσικής σκηνής. 

Μαζί τους στην σκηνή μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες της μουσικής βιομηχανίας όπως η Afrodeutsche με την εξαιρετικά φρέσκια ματιά της στον ηλεκτρονικό πειραματισμό, ο Βέλγος μουσικός παραγωγός Cabaret Nocturne προάγοντας αντιπροσωπευτικά slow punk δείγματα μουσικής δεξιοτεχνίας αλλά και οι χαρισματικοί post-punk Λονδρέζοι Snapped Ankles.

Το lineup συμπληρώνει η πολυπράγμων lo-fi Αυστραλιανή τραγουδίστρια Carla Dal Forno, ο μυστηριώδης Βρετανός χορευτικός παραγωγός E. Myers, η ανερχόμενη Καναδή Korea Town Acid, με ένα μείγμα από avant-garde techno, funk και free jazz καθώς και η εκρηκτική Παλαιστίνια superstar Dj Sama’ με τα δυναμικά tech/house set της των οποίων μάρτυρες γίναμε και την περσινή χρονιά του φεστιβάλ!

Tο Plisskën Festival συνεχίζει να προκαλεί τα μουσικά σύνορα κάθε χρόνο, αλλά και τις χωροταξικές μας αντιλήψεις δημιουργώντας και φέτος στην Πειραιώς μία συναρπαστική φεστιβαλική εμπειρία και προσφέροντας την ευκαιρία να συστήσει στο κοινό πολλούς διεθνείς καλλιτέχνες που αντιπροσωπεύουν το άμεσο παρόν αλλά και το μέλλον της σύγχρονης μουσικής σκηνής.


Πληροφορίες

Website: www.plisskenfestival.gr

Facebook: www.facebook.com/plisskenfestival

Instagram: www.instagram/plisskenfest

Twitter: www.twitter.com/plisskenfest

Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Plisskën_Festival


Προπώληση Εισιτηρίων: www.viva.gr

27.50€ // μέχρι 31 Οκτωβρίου

32.50€ // από 1 Νοεμβρίου