Είχα ξεχάσει τη χροιά της φωνής τους... Συνήθως έμπαινα στο ίδιο δωμάτιο μαζί τους για μια selfie ή ένα story στο Instagram, μέχρι που Unable to Connect, αυτό το μήνυμα εμφανίστηκε μπροστά στα μάτια μου με μαύρα έντονα γράμματα και κάπως έτσι συνειδητοποίησα ότι αυτοί οι δύο τύποι που μένουν μαζί μου... είναι οι γονείς μου!

Και τώρα χωρίς social τι; Πρέπει να συζητήσουμε;

Αποκλείεται κάποια άλλη λύση θα βρεθεί, σκέφτηκα.

Κοιτάζω τη βιβλιοθήκη, τέσσερις τόμοι εγκυκλοπαίδειας, ένας τσελεμεντές κι ένας οδηγός για τη σεξουαλική υγεία του άντρα. Τίποτα χρήσιμο εδώ!

Βλέμμα ξανά στην οθόνη του υπολογιστή, Unable to Connect και οι επιλογές μειώνονται.

Μπαίνω στο σαλόνι!

«Ωπ καλώς το μάγκα, τι συμβαίνει;»

«Συγγνώμη κύριε ποιος…. Καλά εσείς;»

«Έχει πρόβλημα το ίντερνετ ε;»

«Ναι», ο δισταγμός έχει πιάσει ταβάνι.

«Λοιπόν σκεφτόμαστε με την μαμά σου να...»

Και κάπως έτσι  ξεκίνησε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις που έχω κάνει ποτέ! Κοίτα να δεις που έχουν χιούμορ. Θα το ποστάρω να το μοιραστώ, με τους φίλους μου: Unable to Connect.

«Άστο μωρέ παιδί μου κάτω να μιλήσουμε».  

Μου πήραν το κινητό από τα χέρια και η κουβέντα συνεχίστηκε. Και ξέρετε κάτι, η αλήθεια είναι ότι δεν το χρειάστηκα, κάτσαμε είπαμε τα νέα μας, μοιραστήκαμε προβληματισμούς και το πιο αστείο απ' όλα; Κάποια στιγμή τα πράγματα επανήλθαν στο φυσιολογικό, αλλά αλήθεια, σε εκείνη τη φάση δεν μ' αφορούσε καθόλου. Θέλω να ξανασυμβεί; Η αλήθεια είναι πως δεν θα είχα πρόβλημα γιατί υπάρχει ζωή κι έξω από το κινητό (κοίτα να δεις κάτι πράγματα)!