Το μυαλό πίσω από ίσως μία από τις πιο αμφιλεγόμενες μπάντες των τελευταίων ετών -ναι, ναι... για τους Ghost λέω-, Tobias Forge, συνεντευξιάστηκε από το γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι "TMC" για το "Quotidien". Κατά την ώρα της εκπομπής, οι Ghost, πραγματοποίησαν live performance των τραγουδιών "Dance Macabre" και "Life Eternal".

Θυμόμαστε πως την προηγούμενη χρονιά, "το πρόσωπο των Ghost", είχε δηλώσει στο Daily News ότι εκτιμάει την ευκαιρία να παραμένει ανώνυμος, άσχετα που η ταυτότητα του είχε αποκαλυφθεί. Λέει πως είναι ωραία αίσθηση να μπορεί να κάνει perform όντας ένας "φανταστικός" χαρακτήρας και παράλληλα να έχει την ελευθερία να βγει για φαγητό με την οικογένεια του χωρίς να τον ενοχλήσει κόσμος.

Ο Tobias Forge, είναι ο "frontman" των Ghost και γνωστός πλέον με το stage name "Cardinal Copia". Γνωστοποίησε την ταυτότητα του το 2017 μιας και έπρεπε να εμφανιστεί σε μία αγωγή εναντίον του, που είχαν σχηματίσει τέσσερα πρώην μέλη της μπάντας, όπου τον κατηγορούσαν πως δεν τους έδινε το μερίδιο που τους αναλογούσε από τις πωλήσεις των album και τις συναυλίες.

Τα μέλη της μπάντας Ghost, φορούν μάσκες και προσδιορίζονται ως "Nameless Ghouls". Οι αλλαγές στο ρόστερ, περνούν απαρατήρητες τα 9 χρόνια που υπάρχει η μπάντα.

Όπως δήλωσε ο ίδιος:

Είμαι αρκετά χαρούμενος που δεν είμαι ιδιαίτερα γνωστή φυσιογνωμία ενώ η μπάντα τραβάει τα φώτα πάνω της. Βέβαια, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως είμαι όπως κάθε καλλιτέχνης της rock. Λατρεύω να ασχολούνται με την δουλειά μου και να την κριτικάρουν θετικά. Προσωπικά, συνειδητοποίησα πως δεν είμαι ιδιαίτερα "φίλος" της ιδέας του να είμαι μία διασημότητα. Μου αρέσει που η μπάντα είναι γνωστή και πάει καλά αλλά το γεγονός πως δεν με αναγνωρίζουν όπως για παράδειγμα αναγνωρίζουν τον Bono, είναι κάτι που απολαμβάνω. Ουσιαστικά μου αρέσει που δεν είμαι αναγκασμένος να κάνω εξίσου "perform" ως Tobias Forge, όπως συμβαίνει με άλλους.

Ο τελευταίος δίσκος των Ghost που ακούει στο όνομα "Prequelle", που συμπεριλαμβάνει ένα από τα καλύτερα single της μπάντας (Rats), έφτασε την τρίτη θέση στο "Billboard 200".