Οι Members of Dance δραστηριοποιούνται από το 2000 στα καλλιτεχνικά δρόμενα της Ικαρίας με σκοπό να δημιουργήσουν μια πολιτιστική βάση στο νησί και να το φέρουν στο επίκεντρο του καλοκαιρινού πολιτιστικού γίγνεσθαι ως έναν must to go προορισμό.

Η ιδέα ξεκίνησε από  μία  παρέα που λατρεύει την μουσική και τον χορό και φυσικά την Ικαρία!

 

 

Το 2019, σε συνεργασία με το BENSAO beach bar διοργάνωσε μια σειρά από απογευματινά party, τα Mesakti Sunset Beach Party στη παραλία της Μεσακτής, την πιο πολυσύχναστη και  πιο διάσημη παραλία του νησιού.

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού πέρασαν μερικοί από τους καλύτερους Έλληνες Παραγωγούς και DJs  καθώς και μια πληθώρα από τους σημαντικότερους ραδιοφωνικούς παραγωγούς των Ελληνικών FM.

Παράλληλα με τα απογευματινά event, σε συνεργασία με την ομάδα «από το Μηδέν στο άπειρο..» διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία ένα μοναδικό δρώμενο στην παραλία για τους μικρούς μας φίλους με σκοπό να υπάρχει μία δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά όσο οι γονείς τους διασκεδάζουν στα μουσικά event.

 

Το 2021, το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε με 3 project  τα Mesakti Sunset Beach Parties vol.3. Στο Bensao Beach Bar, με τους resident djs της ομάδας να υποδέχονται για μία ακόμη φορά μερικούς από τους καλύτερους Έλληνες Djs και Παραγωγούς, ενώ για πρώτη φορά εμφανίστηκαν και διεθνείς καλλιτέχνες.

 Τα Night Sessions. Μουσικά events που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Σκνίπα Μπαρ, στο Χριστό Ραχών, με καλεσμένους Dj’s και μία μοναδική συναυλία με τους Zoro & Buzz, ένα νέο ταλαντούχο Hip Hop σχήμα

 Το The LAB. Μία νέα ιδέα για το φεστιβάλ που σκοπό έχει να φέρει νέους και νέες πιο κοντά στη μουσική μέσα από τις τεχνολογικές εξελίξεις. Για το 2021 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο με τίτλο  “Εισαγωγή στη Μουσική Τεχνολογία και Παραγωγή”, σε συνεργασία με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εισηγητή τον Nikolas Gale. Στο σεμινάριο έλαβαν μέρος νέοι και νέες από 14 ετών καθώς και επαγγελματίες μουσικοί από διαφορετικά μουσικά μονοπάτια και πραγματοποιήθηκε δωρεάν στον χώρο Karras Star Hotel

 

Για το 2022 το Icaria Music Festival διευρύνεται με περισσότερες συνεργασίες σε όλο το νησί.

Τα Sunset Sessions θα πραγματοποιηθούν σε τρία Beach Bar, σε αντίστοιχες παραλίες του νησιού (Bensao Beach Bar, Μεσακτής – Άμμος Beach Bar, Λιβάδι – Nealia Beach Bar, Νεάλια)

Στα Night Sessions θα προστεθούν περισσότερα bar στο νησί σε Γιαλισκάρι και Ακαμάτρα μαζί με αυτό του Χριστού (Sknipa Bar, Χριστός – Puerto All Day Bar, Γιαλισκάρι – Mperdama Bar, Ακαμάτρα)

Επίσης επανέρχονται τα παιδικά δρώμενα με τίτλο «Παιχνίδια από Αλάτι και Άμμο» που θα πραγματοποιηθούν στις 7,9,11 και 26/8 παράλληλα με τα Beach Parties της Μεσακτής από την ομάδα «από το Μηδέν στο άπειρο..»

Χορηγοί :

Blue Star Ferries, Tanquray, Ikariotissa, Ιόλη, Red Bull,

Karras Star Hotel, Erofili Beach Hotel, Cavos Bay Hotel, Yin Yang Yoga House, Blue Zone Climbing, Hidden Bistro, Mary Mary Restaurant

Πρόγραμμα

 

ICARIA MUSIC FESTIVAL 2022

 

 

Sunset Beach Sessions (starts at 17:00)

 

1/8   NIKOS DIAMANTOPOULOS (Ammos Beach Bar, Livadi)

5/8   MARIA PAPIDAKI (Nealia Beach Bar, Nealia)

7/8   USELESS CO. (Bensao beach Bar, Mesakti)  

8/8   MARIA PAPIDAKI (Ammos Beach Bar, Livadi)

9/8   SALIN (Bensao Beach Bar, Mesakti)

11/8 STIKO (Bensao Beach Bar, Mesakti)

12/8 ARASH ATMAN (Ammos Beach Bar, Livadi)

13/8 MIKEE + intro by Jim K (Bensao Beach Bar, Mesakti)

13/8 ARASH ATMAN (Nealia Beach Bar, Nealia)

14/8 TOLIS Q + intro by ISI (Bensao Beach Bar, Mesakti)

16/8 STEVE SAI + intro by ISI (Bensao Beach Bar, Mesakti)

18/8 CAYETANO (Bensao Beach Bar, Mesakiti)

19/8 TOLIS Q (Nealia Beach bar, Nealia)

20/8 CLEOPATRA FYNTANIDOU (Bensao Beach Bar, Mesakti)

21/8 CLEOPATRA FYNTANIDOU (Nealia Beach Bar, Nealia)

23/8 LEX (Bensao Beach Bar)

26/8 JOHNNY CAROUTSOS (Bensao Beach Bar)

 

 

Night Sessions (starts at 23:00)

 

7/8   BAKERMAN (Puerto Bar, Gialiskari)

8/8   TOLIS Q (Mperdema Bar, Akamatra)

13/8 THE GROOVECOLLECTOR (Sknipa Bar, Christos)

14/8 ANDIANNA (Puerto Bar, Gialiskari)

16/8 JOHNNY CAROUTSOS + intro by Cortez (Sknipa Bar, Christos)

18/8 THE GROOVECOLLECTOR (Mperdema Bar, Akamatra)

20/8 CHEVY (Puerto Bar, Christos)

 

 

Kids Area (18:00-19:30)

 

7,9,11 & 26/8  Από το μηδέν στο άπειρο..   ‘Παιχνίδια από Αλάτι και Άμμο

(Bensao Beach Bar, Mesakti)