Έναν ακριβώς χρόνο μετά το θάνατο του Άντονι Μπουρντέν, του πιο διάσημου σεφ-ταξιδιώτη στον κόσμο, η Ναταλία Αποστολοπούλου ετοίμασε ένα ειδικό αφιέρωμα με όλα τα (known and) unkwown parts της ζωής του. 

Ο Τόνι –όπως τον φώναζαν οι φίλοι του- ταξίδευε 250 μέρες το χρόνο και δεν είχε διστάσει να δοκιμάσει στο δρόμο του από έμβρυα πάπιας (με τα φτερά τους!) μέχρι σούπα ωμού αίματος. Ξεκίνησε από τα χαμηλά, ως λαντζιέρης σε εστιατόρια, για να γίνει executive chef στην Brasserie Les Halles στο Μανχάταν, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε ως παρουσιαστής για διάφορα κανάλια και τα τελευταία χρόνια για το CNN

Πέρυσι το καλοκαίρι, βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 61 ετών στο δωμάτιο ξενοδοχείου στη Γαλλία, όπου βρισκόταν για τις ανάγκες νέων γυρισμάτων. 

Αν είμαι υπέρμαχος για κάτι, είναι το να κινείσαι.Όσο πιο μακριά μπορείς. Όσο πιο πολύ μπορείς. Να διασχίσεις τον ωκεανό. Ή απλώς το ποτάμι. Περπάτα στα παπούτσια κάποιου άλλου ή έστω φάε το φαγητό του. Είναι καλό για όλους. (Άντονι Μπουρντέν)