Στο πλαίσιο του Athens Curatorial Project, δεκατρείς προπτυχιακοί φοιτητές του Πανεπιστημίου Columbia ήρθαν και έζησαν για περίπου ένα μήνα στο κέντρο της Αθήνας, με σκοπό να εξερευνήσουν την ιστορία του ελληνικού παρόντος.

Αντλώντας έμπνευση από το αθηναϊκό αστικό τοπίο, την ελληνική κουλτούρα και τις συναναστροφές τους με τους ντόπιους, επέλεξαν να κλείσουν το ταξίδι τους στην Αθήνα με μια έκθεση αφιερωμένη στο απόλυτο αστικό αρχιτεκτονικό σύμβολο της πόλης μας, την πολυκατοικία! Υπό την καθοδήγηση των καθηγητών τους και σε συνεργασία με την ανεξάρτητη επιμελήτρια Εβίτα Τσοκάντα, οι δεκατρείς φοιτητές παρουσίασαν την έκθεση με τίτλο "Repurposing the Theme of Polykatoikia" την Τετάρτη 31 Ιουλίου, στο artist-run space 3 137, στα Εξάρχεια.

Η Ναταλία Αποστολοπούλου βρέθηκε εκεί και μίλησε με τους υπεύθυνους καθηγητές του προγράμματος Athens Curatorial Project του Πανεπιστημίου Columbia, Ιωάννη Μυλωνόπουλο και Δημήτρη Αντωνίου, αλλά και με τρεις από τους φοιτητές που συμμετείχαν στο πρότζεκτ.