Από το μακρινό 1993, η Arch Beer House αποτελεί το διαχρονικό ροκ στέκι του Περιστερίου. Οι ροκ μουσικές, η εντυπωσιακή ξύλινη επένδυση, τα δεκάδες βαρέλια και πάνω από 150 ετικέτες μπύρας που θα βρεις, την καθιστούν την απόλυτη μπυραρία της Αθήνας και μία από τις δημοφιλέστερες στην Ελλάδα.

Η Arch φημίζεται φυσικά και για την κουζίνα της. Στις προτιμήσεις των πελατών κυριαρχούν τα λουκάνικα, οι ποικιλίες κρεατικών, τα μπέργκερ, τα μπρέτσελ και φυσικά το χοιρινό κότσι!

Ο Σπύρος Μαργαρίτης παρέα με τον Στέργιο Πατσάκα (Chef της Arch Beer House) φορούν τις ποδιές τους και μαγειρεύουν σε μαύρη μπύρα το πιο λαχταριστό χοιρινό κότσι που έχεις δοκιμάσει!

ΥΓ: Η εκπομπή που ακολουθεί περιέχει έντονο στοιχείο… κρατς!