Παιδιά, όλοι το ξέρουμε, δεν είναι εύκολο να βρεις καλό μπέργκερ στην Αθήνα. Από τη μια υπάρχουν οι αλυσίδες έτοιμου φαγητού, που έχουν ορκισμένους εχθρούς και φανατικούς φίλους, από την άλλη, ξεφυτρώνουν διαρκώς γύρω μας gourmet προτάσεις που αναλύουν τη σύνθεση ενός μπέργκερ, σαν να είναι μοριακή βιολογία και το κάθε πιάτο συνήθως κοστίζει το βάρος του σε χρυσάφι!

Γι’ αυτό λοιπόν, το Burger Fest της Αθήνας, το πρώτο και μεγαλύτερο food festival της πόλης, επιστρέφει και το 2018, από 14 έως 16 Σεπτεμβρίου στο Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, σε ένα απολαυστικό burgero-τριήμερο που θα μας μείνει αξέχαστο.

Η μεγάλη γιορτή του burger, που μέσα σε μόλις δύο διοργανώσεις, έχει εξελιχθεί σε θεσμό για την πρωτεύουσα, θα πραγματοποιηθεί στον ανανεωμένο και υπέροχο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου του Ο.ΣΥ. στο Γκάζι, κατάλληλο και με όλες τις τεχνικές προδιαγραφές, προκειμένου να φιλοξενήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις συμμετοχές από τα αγαπημένα μας burger houses και τους χιλιάδες φίλους του burger, μικρούς και μεγάλους!

Για τρεις ημέρες τα καλύτερα εστιατόρια και burger houses της πόλης, θα σερβίρουν λαχταριστά πιάτα με μπιφτεκόψωμα, σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς, ενώ παράλληλα happenings, θεματικά περίπτερα, live, DJ set και πολλές εκπλήξεις, θα ολοκληρώνουν το πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Εγώ δεν ξέρω για σένα, αλλά το Burger Fest το αποκαλώ γιορτή. Το Burger Fest είναι κάτι σαν την εκκλησία στα τραγούδια των Faithless ή σαν το ιερό περιεχόμενο του πιάτου του Ron Swanson, που ποτέ δεν συμπεριλαμβάνει σαλάτα.

Να είσαι εκεί, να φοράς ελαστική φόρμα και να είσαι προετοιμασμένος!


Παρασκευή έως Κυριακή | 14 – 16 Σεπτεμβρίου

Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. | Ερμού 1 & Πειραιώς, Γκάζι

Ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή: 17:00 – 00:00

Σάββατο: 13:00 – 00:00

Κυριακή: 13:00 – 00:00

Γενική Είσοδος: 5€ [Με Μπύρα]