Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, 13 εστιατόρια που ανήκουν σε πρόσφυγες μάγειρες ή που υποδέχονται πρόσφυγες στην κουζίνα τους, σέρβιραν αγαπημένα πιάτα και μενού στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα και τη Λέσβο (από 18 έως 22 Ιουνίου). Το φεστιβάλ Στην Κουζίνα με τους Πρόσφυγες / Cooking #WithRefugees, διοργανώνεται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, σε συνεργασία με τις οργανώσεις: ARSIS - Association for the Social Support of Youth, Caritas Hellas, Melissa Network, INTERSOS Greece - INTERSOS Ελλάδα και ASB Greece

Βρεθήκαμε στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης και μιλήσαμε με τον ιδιοκτήτη και τον σεφ του Food Truck, όπως και με την Εύα Σαββοπούλου, μέλος του Τομέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης της Υ.Α. του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα.