Λίγο προτού φύγει άλλο ένα έτος από τη ζωή μας θυμόμαστε όλα εκείνα που δεν κάναμε μέσα στο '18, όλα εκείνα που με κάποιον τρόπο ξεχάσαμε και γι' αυτό το λόγο είπαμε να σας τα θυμήσουμε! Και ποια είναι αυτά; Όλα αυτά που θέλατε και δεν πήρατε! Ή τέλος πάντων ένα μέρος χρηστικών αντικειμένων που... αχρείαστα να' ναι!

1. Αφυγραντήρας

Ναι, γελάς εσύ όμως δεν είναι μύθος! Ο αφυγραντήρας κάνει όντως δουλειά! Απαραίτητος για φοιτητή χωρίς μοκέτες και οικογένειες που κυνηγάνε τα παιδιά τους να βάλουν κάλτσες..

2. Σφουγγαράκι-ψαράκι (ίσως και παπάκι!)

Από αυτά τα πράγματα που αποζητούσες να πάρεις μικρός και συνήθως δεν έπαιρνες ποτέ! Τώρα πλέον πλένεις τα πιάτα οπότε... να η ευκαιρία!

3. Μαξιλάρι ταξιδίου

Τώρα που θα ανέβεις στο χωριό με το λεωφορείο πάρε και τούτο!

4. Όχι ένα, αλλά πολλά ζευγάρια κάλτσες!

Τα πιο διάσημα δώρα γιορτών είναι τα πουλόβερ και οι κάλτσες. Οπότε πάρε κάμποσα ζευγάρια κάλτσες στον εαυτό σου τώρα που γυρίζει!

5. Γάντι-πετσέτα

Μόνο αχρείαστο δεν είναι! Το γάντι-πετσέτα μπορεί να γίνει σύμμαχος κάθε γυναίκας από τώρα και στο εξής!

6. Θήκες, ναι!

Οι θήκες που ποτέ δεν σου άρεσαν και θεωρούσες πως πιάνουν χώρο! Ήρθε πλέον η στιγμη να πάρουν τη θέση που τους αξίζει στη ντουλάπα σου!

7. Κάκτος

Ένα κάκτος την ημέρα... την κακή διάθεση κάνει πέρα! Όχι, δεν το λέει κάποιο φενγκ σούι, αλλά να, τι ψυχή έχει ένα κακτάκι σε μια γωνία του παραθύρου σου; Ούτε καν που χρειάζεται πολύ πότισμα! 

8. Ζώνη-λουρί

Δεν έχεις που δεν έχεις χρόνο, πρέπει να βγάλεις τον σκύλο βόλτα, πρέπει να πας και για τρέξιμο... όλα αυτά μαζί, για σένα και μόνο, σε 1! Ναι, καλά διαβάζεις, γιατί ίσως και να το είχες σκεφτεί πως κάποιος άγιος άνθρωπος πρέπει να κάνει κάτι γι' αυτό και να 'σου που τελικά συνέβη!