Γεννημένη στην Αθήνα, αλλά με καταγωγή από το Ρέθυμνο της Κρήτης, η Γεωργία Νταγάκη έχει βαθιά εγγεγραμμένους στο DNA της, τους παραδοσιακούς ήχους του τόπου της.

Στα 12 της ξεκίνησε μαθήματα κρητικής λύρας και παράλληλα, σπούδασε πιάνο, φωνητική, θεωρία και αρμονία της μουσικής. Πειραματίζεται διαρκώς, μελετώντας ήχους από την παραδοσιακή μουσική ως τη rock, διαμορφώνοντας τελικά ένα πολύ ιδιαίτερο προσωπικό μουσικό αποτύπωμα, τόσο σαν μουσικός όσο και σαν ερμηνεύτρια.

Σημαντικός σταθμός στην πορεία της ήταν η συνεργασία της με το θρύλο της rock Eric Burdon και τους Animals, με τους οποίους πραγματοποίησε μεγάλη περιοδεία σε 25 πόλεις του εξωτερικού, το καλοκαίρι του 2009. Φόβος (Phobie) είναι ο τίτλος που έδωσε στον πρώτο της προσωπικό δίσκο, που το 2014 ψηφίστηκε από Ευρωπαίους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, ως ένας από τους 10 καλύτερους, για το μήνα που κυκλοφόρησε.

Ερωτηθείς για το που θα ήθελε να φτάσει η μουσική της: Στα πιο απόκρημνα μέρη του κόσμου, είτε αυτό είναι ένα χωριό στον Ψηλορείτη ή ένα χωριό της Ιαπωνίας!