Ένας από τους πλέον αγαπημένους DJs του αθηναϊκού κοινού, ο LTJ Bukem, ήταν ο headliner του Dream Line Ups Vol.1 της Innersense Productions, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2018 στο Temple Athens.

Θεωρείται -κι όχι άδικα- ένας από τους εργατοπατέρες του drum 'n' bass και τις τελευταίες δύο δεκαετίες τα show του όχι μόνο καταλήγουν sold out, αλλά αποτελούν και πόλο έλξης στο εγχώριο clubbing.

Όπως έχει αναφερθεί χαρακτηριστικά, ο LTJ Bukem είναι ένας αναγεννησιακός καλλιτέχνης της ψηφιακής εποχής, που πήρε το drum 'n' bass από τα υπόγεια του Λονδίνου, επανακαθόρισε το πνεύμα του και το διέδωσε στις μάζες.

Μετά από 30 χρόνια θρυλικής καριέρας, ο LTJ Bukem πράγματι μπορεί να θεωρηθεί ένας απ' τους βασικούς υπεύθυνους για τη διάδοση του drum 'n' bass στον πλανήτη και δίκαια συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής στον κόσμο.

Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις (ειδικά στην Ελλάδα), ο κατά κόσμον Danny Williamson, μιλάει για την ιστορία τόσο του drum 'n' bass, όσο και του LTJ Bukem.