Στη νέα εκπομπή του RISE TV, Kevin: Ο Λευκός σας Φίλος, ο Νέγρος του Μοριά εξερευνεί διάφορες περιοχές της Αθήνας και ταυτόχρονα, άγνωστες πτυχές της ελληνικής χιπ χοπ μουσικής.

Το πρώτο επεισόδιο είναι αφιερωμένο στη νύχτα της 6ης Δεκεμβρίου 2008. Τη νύχτα που ο 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος έπεσε νεκρός από τη σφαίρα του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα, στα Εξάρχεια, αφήνοντας μια ανεξίτηλη πληγή στη συλλογική μνήμη μιας ολόκληρης γενιάς.

Ο Νέγρος του Μοριά συναντά τον Ραμμένο Άσσο, τον αγαπημένο MC της ελληνικής undergound hip hop, και μαζί περνούν από τα μέρη που αποτέλεσαν σημεία αναφοράς της ιστορικής πλέον εξέγερσης του Δεκέμβρη του 2008 και θυμούνται πώς έζησαν οι ίδιοι τα γεγονότα που ακολούθησαν την εν ψυχρώ δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Έντεκα χρόνια μετά, που οι δρόμοι της Αθήνας αντιλαλούν: ακόμα δεν είπαμε την τελευταία λέξη, αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη, ο Νέγρος του Μοριά και ο Ραμμένος Άσσος συζητούν για τη συμβολική διάσταση που έχει λάβει πλέον η 6η Δεκεμβρίου, τον αντίκτυπο που είχε στην ελληνική κοινωνία, αλλά και το ρόλο που έπαιξε στην πολιτικοποίηση της ελληνικής χιπ χοπ.