Αν είσαι φοιτητής και το όνειρό σου είναι να πετάξεις ψηλά, τότε μη χάνεις χρόνο! Το Red Bull Paper Wings 2019, η 5η διοργάνωση του μεγαλύτερου παγκόσμιου διαγωνισμού πετάγματος σαΐτας παγκοσμίως είναι γεγονός! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία κόλλα χαρτί Α4 και μπόλικη δημιουργικότητα, ώστε να σε βοηθήσουν να κατασκευάσεις και να πετάξεις το χάρτινο αεροπλάνο σου.

Οι ελληνικοί προκριματικοί θα αναδείξουν τους τρεις καλύτερους κάθε κατηγορίας (Απόσταση, Διάρκεια στον Αέρα, Αεροβατικά) ανά διαγωνισμό, οι οποίοι θα διαγωνιστούν στον Εθνικό Τελικό στην Αθήνα, το Σάββατο 13 Απριλίου, για να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το Hangar-7 στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, όπου στα μέσα Μαΐου θα διεξαχθεί ο Παγκόσμιος Τελικός με διαγωνιζόμενους από 61 χώρες.

Ο Γιώργος Πασπαράκης, υπό την καθοδήγηση του Κώστα Μπίσα (Design Research & Industrial Design), κατασκευάζει τις δικές του επαγγελματικές σαΐτες και παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να δηλώσεις και εσύ τη δική σου συμμετοχή στο Red Bull Paper Wings 2019.