ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Πολιτική Απορρήτου στο website rise.gr

Η συγκεκριμένη Πολιτική Απορρήτου ισχύει σε αυτό το Δικτυακό Τόπο. Όταν εγκαταλείπετε οποιαδήποτε τοποθεσία/ες, παρακαλούμε διαβάστε τη σχετική πολιτική απορρήτου που εφαρμόζεται στον ιστότοπο που επισκέπτεστε στη συνέχεια. Εάν δεν συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, παρακαλούμε μην χρησιμοποιήσετε το Site.

Η είσοδος και η χρήση του Site συνεπάγεται και δήλωση συμφωνίας σας με την συγκεκριμένη Πολιτική Απορρήτου.

Χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο Site, αποδέχεστε ρητά και δίνετε ξεκάθαρα την συγκατάθεσή σας ότι οι Προσωπικές σας Πληροφορίες που θα συλλεχθούν με την εγγραφή σε αυτό το Site, ή σε συνδυασμό με την χρήση του Sites από εσάς, σε ότι αφορά το Site, μπορεί να μεταφερθούν διαμέσου διεθνών συνόρων σε γεωγραφικές θέσεις των servers που υποστηρίζουν το Site (συμπεριλαμβανομένων χωρίς αυτό να είναι περιοριστικό, και μεταφορών από αυτές τις θέσεις πίσω στη χώρα εγγραφής σας, χωρίς όμως, αυτό να είναι περιοριστικό) για την λειτουργία και ανάπτυξη του Site, συμπεριλαμβανομένων και μεταφορών σε συνεργάτες του Site, πράκτορες ή αντιπροσώπους, οι οποίοι διενεργούν εργασίες σχετικές με το Sites και των υπηρεσιών που παρέχουν, ή για λόγους αποθήκευσης των δεδομένων στις σχετικές βάσεις δεδομένων.

Μη Προσωπικές Πληροφορίες που Συλλέγονται Αυτόματα

Το rise.gr δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του Site.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι το rise.gr ενδέχεται να παράσχει συνολικά στατιστικά στοιχεία για τους πελάτες του, τα μοτίβα δικτυακής κίνησης, καθώς και άλλες σχετικές πληροφορίες που αφορούν στο Site, σε έμπιστους τρίτους συνεργάτες. Ωστόσο, τα στατιστικά αυτά στοιχεία δεν περιλαμβάνουν κανενός είδους προσωπικών δεδομένων ταυτοποίησης.

Προσωπικές Πληροφορίες

Το rise.gr συλλέγει Προσωπικά Δεδομένα για τις ανάγκες διάθεσης, ανάπτυξης και προσωποποίησης του Site, υπηρεσιών και/ή προϊόντων, αναζήτησης, δημογραφικών, στατιστικών στοιχείων, καθώς και για λόγους υποστήριξη πελατών.

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Παρακαλούμε έχετε υπόψη σας, ότι υπάρχουν πάντα κίνδυνοι όταν υποβάλλει κανείς Προσωπικά Δεδομένα, μέσω Internet, ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τερματικό και κανένα σύστημα δεν είναι εντελώς ασφαλές και απρόσβλητο από hackers. Ωστόσο, το rise.gr καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέσα, προκειμένου να εμποδίσει και να ελαχιστοποιήσει το ρίσκο, της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης και της ανάρμοστης χρήστης των Προσωπικών σας Δεδομένων.

Ταυτοποίηση Επισκεπτών

Σε γενικές γραμμές, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Site για σκοπούς πληροφόρησης χωρίς να δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία και να ενημερώσετε το rise.gr για την ταυτότητά σας. Ωστόσο, κατά καιρούς, το rise.gr ή οι συνεργάτες του, ενδέχεται να τοποθετήσουν αρχεία στον υπολογιστή σας προκειμένου να επιτρέψουν στο rise.gr να συγκεντρώσει συγκεκριμένα δεδομένα. Τα αρχεία αυτά είναι γνωστά ως «cookies». Τα cookies χρησιμοποιούνται κατά κόρον από πολλά websites. Τα cookies αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, και όχι στo Site. Το rise.gr ή οι συνεργάτες του, θα χρησιμοποιήσουν πληροφορίες τις οποίες οι ίδιοι έχουν τοποθετήσει σε cookies μέσω του Site.

Τα cookies μας επιτρέπουν να σας εξυπηρετούμε καλύτερα και πιο αποδοτικά, καθώς και για να προσωποποιήσουν την εμπειρία σας από την επίσκεψη στο site μας. Μέσω των cookies, το rise.gr είναι σε θέση να αναπτύξει και να βελτιώσει περαιτέρω το Site.

Κανενός είδους προσωπική πληροφορία για εσάς δεν συλλέγεται από τα συγκεκριμένα cookies. Με άλλα λόγια, τα cookies ταυτοποιούν τον υπολογιστή σας και όχι εσάς τους ίδιους.

Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε cookies, ή επιθυμείτε να ειδοποιείστε όταν τοποθετείται ένα cookie, μπορείτε να ρυθμίσετε κατάλληλα τον browser σας, εάν υπάρχουν οι αντίστοιχες ρυθμίσεις. Εάν επιλέξετε να αρνηθείτε την τοποθέτηση cookies, έχετε υπόψη σας ότι δεν θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε πλήρως τις διαδραστικές υπηρεσίες του Site, ή δεν θα μπορέσετε να κατεβάσετε συγκεκριμένο υλικό.

Επιπροσθέτως, το Site, ενδέχεται να χρησιμοποιήσει διαφορετική τεχνολογία, η οποία επιτρέπει στο rise.gr να συγκεντρώσει συγκεκριμένες τεχνικές πληροφορίες, όπως για παράδειγμα την IP σας, το είδος του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή σας, τον internet browser και τις διευθύνσεις των συνδεδεμένων sites, προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες που παρέχει.

Το rise.gr μπορεί να χρησιμοποιήσει δέσμες ενεργειών τρίτων στον ιστότοπό του, για να βελτιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων του rise.gr, που εμφανίζονται σε ιστότοπους άλλων μερών, όπως ο τύπος ή/και η συχνότητα των διαφημίσεων, των προωθήσεων ή άλλων μηνυμάτων marketing που βλέπουν οι πελάτες.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται δεν είναι προσωπικά αναγνωρίσιμες και περιορίζονται στις ελάχιστες πληροφορίες που απαιτούνται για τη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας.

Διαθέσιμη εξαίρεση cookie / Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Να εξαιρεθείτε από τη συμπεριφορική διαφήμιση από δίκτυα που ακολουθούν το Network Advertising Initiative, επισκεφτείτε το http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp

Ανήλικοι

Απαγορεύεται η αποστολή δεδομένων στο rise.gr μέσω του Site, από άτομα που θεωρούνται ανήλικα από τις τοπικές νομικές αρχές. Στην περίπτωση που είστε ενήλικος/η ή νεότερος/η από την νόμιμη ηλικία στη χώρα σας, θα πρέπει να συμβουλευθείτε τους γονείς ή τους κηδεμόνες σας, πριν αποστείλετε οποιαδήποτε πληροφορία στο rise.gr μέσω του Site, με την εξαίρεση αυτές οι ενέργειες να επιτρέπονται από το νόμο στη χώρα σας.

Τροποποίηση της πολιτικής απορρήτου

Το rise.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να τροποποιήσει οποιαδήποτε στιγμή τη συγκεκριμένη Πολιτική Απορρήτου ή να αλλάξει, τροποποιήσει ή να αρνηθεί την πρόσβαση στο Site, ή στο περιεχόμενό του, χωρίς προγενέστερη ειδοποίηση.

Συγκεκριμένοι Όροι Υπηρεσιών

Το rise.gr ενδέχεται να διαθέτει ξεχωριστούς όρους για διαφορετικές υπηρεσίες (για παράδειγμα τους Όρους Χρήσης), στις οποίες μπορεί να αναγράφονται οι συγκεκριμένοι όροι και προϋποθέσεις της υπηρεσίας (συμπεριλαμβανομένης της προστασίας δεδομένων).

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ

  1. Η διαδικασία επιλογής παρουσιαστών  διοργανώνεται από την εταιρεία, ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Α.Ε. Ιφιγενείας 47, Ηράκλειο Αττικής, ΑΦΜ 094510085, καλούμενη στο εξής «Rise». Η Rise πρόκειται να προβεί σε οπτικοακουστική παραγωγή τηλεοπτικής εκπομπής που θα προβληθεί από τηλεοπτικό σταθμό της Ελλάδος. Με το παρόν καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στο αρχικό στάδιο προεπιλογής («κάστινγκ») των παρουσιαστών της εκπομπής.  Με την αποδοχή των παρόντων όρων έκαστος συμμετέχων δηλώνει ότι συμφωνεί με τους παρόντες όρους συμμετοχής και προεπιλογής από την Rise.  
  2. Στην διαδικασία, μπορούν να λάβουν μέρος όσοι πληρούν σωρευτικά τις κάτωθι προϋποθέσεις: να είναι νόμιμοι και μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδος  και άνω των 18 ετών. Αποκλείονται από τη συμμετοχή στην διαδικασία οι εργαζόμενοι στην εταιρεία Rise  καθώς και οι συγγενείς τους μέχρι β’ βαθμού εξ αγχιστείας και οι σύζυγοί τους. Εξαιρούνται της συμμετοχής στην διαδικασία και τα πρόσωπα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας κατά την Ελληνική νομοθεσία. H συμμετοχή είναι αυστηρά προσωπική, δεν δύναται να μεταβιβαστεί ούτε να γίνει μέσω αντιπροσώπου.
  3. Τα πρόσωπα που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διαδικασία  θα πρέπει α) να συμπληρώσουν την αναρτηθείσα φόρμα συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.rise.gr με τα πλήρη στοιχεία τους (όνομα, επώνυμο, mail, ηλικία, τηλέφωνο) β) να αποστείλουν ένα video διάρκειας έως 2 λεπτών στο οποίο θα εμφανίζονται οι ίδιοι γ) να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα με πλήρη ανάλυση των λόγων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως παρουσιαστές στον σταθμό. Έκαστος συμμετέχων έχει την αποκλειστική ευθύνη για την αλήθεια, ακρίβεια, πληρότητα και ορθότητα των στοιχείων και του περιεχομένου που υποβάλλει, κοινοποιεί ή δηλώνει στη φόρμα συμμετοχής. Ελλιπή, ανακριβή ή αναληθή υποβληθέντα στοιχεία, και ψευδείς δηλώσεις, δίνουν το δικαίωμα στην Rise πριν ή/και καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, καθώς και μετά το τέλος αυτού να αποκλείσει τον υποψήφιο από την πρόοδο της Διαδικασίας. Ο Συμμετέχων δεν πρέπει να παρουσιάζεται στην Rise ή σε τρίτους ως οποιοδήποτε άλλο φυσικό πρόσωπο. Ο Συμμετέχων δεν πρέπει να υποβάλει περιεχόμενο ή δεδομένα που μπορεί να είναι ψευδή, απατηλά, παραπλανητικά, ανακριβή, ή λανθασμένα, ή που παραποιούν την ταυτότητά του συμμετέχοντος και δεν πρέπει στο video που θα στείλει να εμφανίζει τρίτα πρόσωπα ή να προσβάλλει δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας οιουδήποτε τρίτου.
    Όλοι όσοι έχουν προβεί στις ανωτέρω ενέργειες και πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής αυτομάτως λαμβάνουν μέρος στην διαδικασία επιλογής παρουσιαστή. Με την υποβολή της φόρμας συμμετοχής του στην ιστοσελίδα, ο συμμετέχων δηλώνει, δεσμεύεται, συμφωνεί και αποδέχεται ρητά τους παρόντες όρους συμμετοχής και προεπιλογής των συμμετεχόντων από την Rise.
  4.  To casting θα εκκινήσει έως 31/12/2018 και θα λήγει έως 28/2/2019. Η Rise  διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει τη διάρκεια της διαδικασίας προεπιλογής με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα www.rise.gr.
  5. Κάθε συμμετέχων, εκχωρεί στην Rise δια του παρόντος, ανεπιφύλακτα και ανέκκλητα, άνευ οιουδήποτε ανταλλάγματος, το δικαίωμα εμπορικής εκμετάλλευσης σε ολόκληρο τον κόσμο της εικόνας, της φωνής, και γενικότερα της παρουσίας του στα πλαίσια των επιμέρους σταδίων της διεξαγωγής της Διαδικασίας χωρίς κανένα χρονικό, τοπικό ή άλλο περιορισμό, όπως ενδεικτικά και μη περιοριστικά: την άδεια χρήσης, αντιγραφής, καταγραφής, διανομής, αναπαραγωγής, γνωστοποίησης, πώλησης, μεταπώλησης, εκχώρησης σε τρίτο, απεικόνισης, δημόσιας εκτέλεσης, μετάδοσης, δημοσίευσης, εκπομπής, μετάφρασης, μεταφόρτωσης, δημιουργίας παράγωγων έργων και για άλλη χρήση και εκμετάλλευση με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, το σύνολο ή μέρος της φωνής, της παρουσίας, των δεδομένων, προσωπικών πληροφοριών, φωτογραφιών ή οποιοδήποτε άλλου στοιχείου που δημιουργήθηκε από τον Συμμετέχοντα και που υποβάλλεται, ανεβάζεται ή με άλλο τρόπο μοιράζεται με την Rise, για οποιοδήποτε σκοπό σε όλες τις μορφές, με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο γνωστό σήμερα ή θα αναπτυχθεί στο μέλλον, καθώς και με οποιαδήποτε τεχνολογία ή συσκευές γνωστές σήμερα ή θα αναπτυχθούν στο μέλλον, καθώς και διαφήμισης, αγοράς και προώθησης αυτών. Περαιτέρω, ρητά και ανεπιφύλακτα παραχωρεί δια του παρόντος στην Rise το δικαίωμα περαιτέρω εκχώρησης των ως άνω δικαιωμάτων (συνολικά ή επιμέρους) σε οποιονδήποτε τρίτο, έναντι ή άνευ οικονομικού ανταλλάγματος και χωρίς οιονδήποτε χρονικό, τοπικό ή άλλο περιορισμό, εκχώρηση για την οποία ήδη από σήμερα παρέχει την ανέκκλητη και ανεπιφύλακτη συναίνεσή του προκειμένου να εξασφαλιστεί η κατά την απόλυτη κρίση της  Rise καλύτερη δυνατή εκμετάλλευσή της διαδικασίας επιλογής, δηλώνοντας ότι δεν έχει καμία οικονομική ή άλλη απαίτηση εκ του λόγου αυτού. 

    6. Οι επιλεγέντες θα ειδοποιηθούν από την Rise τηλεφωνικά στα στοιχεία επικοινωνίας που έχουν δηλώσει και θα ενημερωθούν σχετικά με τις λεπτομέρειες της διαδικασίας, όπως τη μέρα και τον τόπο του κάστινγκ (οπουδήποτε εντός του Νομού Αττικής) και θα ενημερώνονται αντίστοιχα για κάθε επόμενη φάση μέχρι την τελική επιλογή Παρουσιαστών. Οι προεπιλεγέντες θα πρέπει εμφανιστούν στο στάδιο της προεπιλογής, να συμπληρώσουν  και να υπογράψουν το έντυπο της αίτησης που θα του δοθεί από την rise. Στην Αίτηση Συμμετοχής, ο συμμετέχων θα αποδέχεται ρητά τους Ειδικούς Όρους συμμετοχής, ως προαπαιτούμενο για τη συμμετοχή στο κάστινγκ. Η διαδικασία του κάστινγκ θα αποφασιστεί από την Rise κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. 
    7. Η συμμετοχή στην Διαδικασία επιλογής προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή από τον συμμετέχοντα των παρόντων όρων και τυχόν πρόσθετων όρων που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιλογής. Η μη ρητή και πλήρης αποδοχή και υπογραφή οποιωνδήποτε από τους όρους και αιτήσεις πριν ή/και καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, καθώς και μετά το τέλος αυτής αποτελεί λόγο αποκλεισμού του συμμετέχοντα από τις περαιτέρω φάσεις της διαδικασίας.
  6. Η πρόσβαση στο διαδικτυακό τόπο της διαδικασίας επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές αυτούς όπως επίσης και τους Όρους Χρήσης της ως άνω ιστοσελίδας και την Πολιτική Ασφαλείας της Ιστοσελίδας.
  7. Η συμμετοχή στην διαδικασία συνεπάγεται την παροχή της ρητής και ανεπιφύλακτης συναίνεσης κάθε Συμμετέχοντα προς την Rise προκειμένου η τελευταία να καταχωρήσει τα προσωπικά του δεδομένα σε αρχείο που θα τηρεί κατά την έννοια του Ν. 2472/1997. Δια του παρόντος και με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής του, ο συμμετέχων συναινεί στην συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών του δεδομένων από την Rise και παρέχει σε αυτήν το δικαίωμα να συστήσει αρχείο προσωπικών δεδομένων, στο οποίο θα περιληφθούν τα προσωπικά στοιχεία του, τα οποία έχει υποβάλλει κατά την αίτηση συμμετοχής, κατά τη διαδικασία επιλογής των συμμετεχόντων. Τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα συλλέγονται σε αρχείο προσωπικών δεδομένων που λειτουργεί σύμφωνα με τους νόμους του ελληνικού κράτους και δη σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 2472/1997, όπως ισχύει σήμερα. Σκοπός της τήρησης του αρχείου είναι η συλλογή στοιχείων των προσώπων που επιθυμούν να συμμετέχουν ή/και συμμετέχουν στην Διαδικασία και δεν υπάρχουν άλλοι τρίτοι αποδέκτες των δεδομένων αυτών πέραν της Rise. Ο συμμετέχων περαιτέρω δηλώνει ότι έχει ενημερωθεί για το δικαιώματα του περί πρόσβασης και αντίρρησης στα δεδομένα του αρχείου που τον αφορούν, σύμφωνα με τα άρθρα 12 και 13 του νόμου 2472/1997, και ότι για την άσκηση των δικαιωμάτων του αυτών μπορεί να απευθύνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] Όλα τα προσωπικά δεδομένα, πληροφορίες ή δηλώσεις θα συλλεχθούν σε ειδικά φυλασσόμενο χώρο, από ειδικά εξουσιοδοτημένα άτομα της Rise και θα πρέπει να κρατηθούν σε αρχείο ως ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων σε πλήρη συμμόρφωση με όλους ισχύοντες νόμους. Τα δεδομένα ή οι προσωπικές πληροφορίες που υποβάλλει ο Συμμετέχων μέσω της Δήλωσης Συμμετοχής, ή οι φωτογραφίες και τα video που ανεβάζει αυτός στην ιστοσελίδα θα παραμείνουν και θα αρχειοθετηθούν στον ειδικά φυλασσόμενο χώρο. Μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα της Rise (ως αποδέκτες) θα έχουν πρόσβαση σε αυτά. Ο Συμμετέχων έχει πλήρη πρόσβαση στα δεδομένα του, και μπορεί να ζητήσει από την Rise  να διαγράψει τα δεδομένα αυτά ανά πάσα στιγμή, αν αποφασίσει να αποσύρει την αίτηση του ή τη συμμετοχή του στην παρούσα διαδικασία. Σε μια τέτοια περίπτωση, η Rise θα διαγράψει τα δεδομένα του αιτούντα εντός 15 (δεκαπέντε) ημερών από την παραλαβή της γραπτής αίτησης του. Σε καμία περίπτωση η Rise δεν φέρει ευθύνη ή υποχρέωση για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία οποιουδήποτε είδους, συμπεριλαμβανομένης της σωματικής βλάβης ή θανάτου ή για οποιωνδήποτε άμεσων, έμμεσων, οικονομικών αποθετικών ή μη ζημιών οποιουδήποτε είδους που άμεσα ή έμμεσα σχετίζονται με την παρούσα ιστοσελίδα και την Διαδικασία Επιλογής, ενδεικτικά και μη περιοριστικά στη χρήση αυτής της ιστοσελίδας από τον συμμετέχοντα, τα προσωπικά δεδομένα, το περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες ή οποιαδήποτε άλλα δεδομένα που υποβάλλει, κοινοποιεί ή ανεβάζει ο συμμετέχων, τη συμμετοχή του στην Διαδικασία και οποιεσδήποτε αξιώσεις τρίτων από οποιαδήποτε ζημία, παράλειψη ή τεχνικά προβλήματα. Η Rise ουδεμία ευθύνη φέρει για τη διασπορά στοιχείων ή άλλου υλικού, από τους χρήστες του διαδικτύου και των μέσω κοινωνικής δικτύωσης με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο. 
  8. Οι Συμμετέχοντες δια της συμπλήρωσης των στοιχείων τους και την αποστολή τους στην Rise έχουν το δικαίωμα είτε να αποδέχονται και να συναινούν στη χρήση των στοιχείων τους από την εταιρεία και συνεργαζόμενες για την παρούσα διαδικασία εταιρείες, για σκοπούς διενέργειας άμεσης διαφήμισης κατά την έννοια του Ν. 2251/1994, είτε να αρνούνται την ανωτέρω υπηρεσία κατά την ανέλεγκτη κρίση τους με αντίστοιχη ενημέρωση της Rise.
  9. Σε περίπτωση διαφωνίας, διένεξης ή αμφισβήτησης από τους Συμμετέχοντες σχετικά με την ερμηνεία ή ορθή εφαρμογή όρου της παρούσας διαδικασίας, ο συμμετέχων θα απευθύνεται πριν οποιαδήποτε δικαστική ενέργεια σε διμελή επιτροπή αποτελούμενη από έναν εκπρόσωπο της Rise και ένα δικηγόρο, η οποία θα καταβάλλει προσπάθεια συμβιβαστικής, φιλικής επιλύσεως της διαφοράς. Σε περίπτωση αποτυχίας της προσπάθειας αυτής, ο συμμετέχων θα έχει το δικαίωμα προσφυγής στα ελληνικά δικαστήρια όπως ορίζεται παρακάτω. Αρμόδια Δικαστήρια για την ερμηνεία των παρόντων όρων και κάθε διαφορά που θα προκύψει από την Διαδικασία και είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών και εφαρμοστέο Δίκαιο το Ελληνικό.
  10. Οι όροι συμμετοχής θα βρίσκονται δημοσιευμένοι στο site www.rise.gr. Η Rise δικαιούται να τροποποιήσει τους εκάστοτε όρους της διαδικασίας επιλογής κατά δίκαιη κρίση αρκεί να δημοσιεύσει με κάθε πρόσφορο μέσο την σχετική τροποποίηση. Οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος δικαιούται να λαμβάνει με έξοδά του, ακριβές αντίγραφο των όρων του παρόντος, όπως αυτό θα κατατεθεί στην δικηγόρο Αθηνών Γεωργία Χριστοδούλου (Ιφιγενείας 47, Ηράκλειο Αττικής, 210-6871108).