Η 84η ΔΕΘ πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη, μετατρέποντας και φέτος τη συμπρωτεύουσα σε πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Οι άμεσοι και έμμεσοι εκθέτες ξεπέρασαν τους 1.600, έναντι 1.494 που ήταν το 2018, ενώ Τιμώμενη Χώρα για το 2019 επιλέχθηκε η Ινδία.

Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και η ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ σε συνεργασία με τους Industry Disruptors-Game Changers, παρουσίασαν το αφιέρωμα Digital Greece, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου 12 της Έκθεσης. Στο πλαίσιο του αφιερώματος, περισσότερες από 300 startups παρουσίασαν το έργο τους, ενώ παράλληλα μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα ομιλιών, σεμιναρίων και διαγωνισμών αναδείχθηκαν οι τάσεις και οι ευκαιρίες του ελληνικού οικοσυστήματος.

Το δικό τους περίπτερο είχαν και οι Ένοπλες Δυνάμεις, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να βρεθούν στο πηδάλιο ενός Chinook, να πετάξουν μέσω εξομοιωτή πτήσης με F16, αλλά και να μεταμορφωθούν σε κομάντο, με face painting.

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, συμμετείχε και αυτή στην 84η ΔΕΘ, δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο Ασφάλεια Τροφίμων, Προστασία Παραγωγών και Καταναλωτών, Βιώσιμη Ανάπτυξη.