Δεν θα σου πάρω τα μυαλά με εισαγωγές... αλλά με Fallout 76 review! ΔΕΣ ΤΟ!!!!11!!1!!


"Watching the world through the eyes of a child in..."

Το battle royale παιχνίδι "Ring of Elysium", που τόσοι περίμεναν πως και πως, κυκλοφόρησε και επίσημα πλέον στην Ευρώπη. Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο προς κατέβασμα στην πλατφόρμα του Steam. Find it HERE.


Atomic

Η Mundfish δημοσίευσε νέο gameplay trailer για το τρομερό FPS παιχνίδι τρόμου, Atomic Heart. No words, check the trailer.


Wooooooah

Η Sega ανακοίνωσε πως τρία παιχνίδια της Creative Assembly θα λάβουν "Definitive Edition". Τα παιχνίδια είναι τα εξής: Medieval II: Total War, Empire: Total War και Napoleon: Total War. Αυτό σημαίνει πως εκτός από τις τεχνικές βελτιώσεις, η Definitive έκδοση του κάθε παιχνιδιού θα περιλαμβάνει όλα τα DLC. Το καλύτερο της υπόθεσης; Όποιος έχει ήδη αγορασμένα τα παιχνίδια, θα τα δει να αναβαθμίζονται δωρεάν!


But...

Well, μπορεί να έρθουν τρία υπέροχα "Definitive Edition" Total War παιχνίδια, αλλά το Total War: Arena δεν φαίνεται πως θα την γλιτώσει. Συγκεκριμένα, το Total War: Arena, είναι ένα free-to-play online παιχνίδι που λειτουργούν συνεργατικά η Creative Assembly με την Wargaming.net. Από όσο δείχνουν τα στοιχεία, το παιχνίδι απέτυχε να φτάσει τους στόχους, με αποτέλεσμα να προγραμματίζεται για τερματισμό λειτουργίας, τον Φλεβάρη του 2019.

*Rest in Pepperoni*


It's always about Fortnite

Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά θα είναι μία επικείμενη διαμάχη κάποιου με την Epic Games. Ο rapper 2 Milly ισχυρίζεται πως η εν λόγω εταιρία που βρίσκεται πίσω από το Fortnite, έκλεψε τον χορό του και τον εισήγαγε στο παιχνίδι ως emote. Ο 2 Milly, μάλιστα, φαίνεται πως θέλει να το πάει δικαστικά το θέμα διότι η Epic βγάζει χρήματα -5 ευρώ κοστίζει το συγκεκριμένο emote- από κάτι που θεωρεί πως είναι δικό του.


Nienienienie

Μπορεί να μην έχει λάβει ούτε ένα patch στο PC το NieR Automata, τόσο καιρό, όμως θα κυκλοφορήσει GOTY έκδοση. Αν και οι πωλήσεις του NieR ήταν πάρα πολύ καλές, η Square Enix δεν έδειξε πως ενδιαφέρεται να "στρώσει" το παιχνίδι. Αρκετοί εξακολουθούν μέχρι και σήμερα να είναι δυσαρεστημένοι με το γεγονός πως δεν έχει υπάρξει ούτε ένα patch στο PC (το χρειάζεται). Σύμφωνα με το ESRB, έρχεται GOTY έκδοση του NieR, που θα ονομάζεται NieR:Automata Game of the YoRHa Edition. Ελπίζω πως πέρα από τα DLC, θα περιλαμβάνει και τα patches που δεν είδαμε ποτέ. Ακόμα καλύτερα θα ήταν να δοθεί δωρεάν στους ήδη κατόχους του παιχνιδιού ως "ανταμοιβή" που δεν είχαν την τιμή να δουν το NieR να συμμαζεύεται. Παρ' αυτα, δεν ξέρουμε ημερομηνία ακόμα.


Under the Radar

Είσαι old-school-ας FPSας; Τότε μάθε πως οι Mike Voelle και Jason Mojica δουλεύουν σε ένα νέο παιχνίδι το οποίο θα ικανοποιήσει κάθε εγκεφαλικό σου κύτταρο. Γιατί(;) ρωτάς... well. Το Prodeus, όπως ονομάζεται το παιχνίδι, αν και είναι ένα retroιδες παιχνίδι, χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους rendering και στοχεύει να φτάσει την οπτική ποιότητα ενός ΑΑΑ τίτλου. 2019 biatchezz.

DSOG<3


x3

Ρίξε και μια ματιά στα video τριών fan-made projects που κυκλοφορούν στα ιντερνετζ τον τελευταίο καιρό. Κανένα δεν είναι ολοκληρωμένο για την ώρα ενώ και τα τρία έχουν διαθέσιμα demo.