Επίφοβη ανακοίνωση από την BioWare, esports, Video Game Awards και νέες ανακοινώσεις, έχουμε αυτήν την εβδομάδα, καθώς και απώλειες!


Oh yeah!

Ο Casey Hudson (General Manager της BioWare) αποκάλυψε πως πρόκειται να δούμε κάτι που σχετίζεται με το franchise του Dragon Age, αρκετά σύντομα. Προφανώς δεν άφησε κάποια νύξη σχετικά με το αν είναι κάποιο remaster, mobile game (please no) ή ένα sequel/prequel. Λογικά η EA θα επιβιβαστεί στο τρένο των "Video Game Awards 2018" και δυστυχώς είμαι σχετικά πεπεισμένος πως θα δούμε κάτι σχετικό με την mobile αγορά.


"Η επόμενη στροφή"

Το 2018 ήταν μία καλή χρονιά για το Esports κομμάτι του Hearthstone. Νωρίτερα, αυτόν τον μήνα, η ομάδα της Κίνας προκάλεσε "ανατροπές" εναντίον της Βραζιλίας, στους μεγάλους τελικούς του Hearthstone Global Games στην BlizzCon. Στέφθηκαν δύο seasonal πρωταθλητές, Summer & Fall Championships. Είδαμε περισσότερους από 200.000 παίκτες να συμμετέχουν σε 25 τουρνουά και άλλες μεγάλες διοργανώσεις σε όλο τον πλανήτη. Μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα έχουν δοθεί ως ανταμοιβή περισσότερα από 2.8 εκατομμύρια δολάρια.

Σε όλη αυτή την διαδρομή, υπήρξε αρκετό feedback από παίκτες και fans. Για παράδειγμα, το σύστημα HCT είναι ιδιότροπο και όχι τόσο προσβάσιμο από τους νέους παίκτες και δεν μπορεί να αποδώσει όσον αφορά τους επαγγελματίες παίκτες. Έτσι, η Blizzard, μοιράζεται ένα preview, μαζί μας, σχετικά με όσα έρχονται για στο επόμενο έτος!


Oh the mystery...

Η KOEI Tecmo "ανέβασε" ένα καινούργιο site το οποίο προετοιμάζει το έδαφος για νέα ανακοίνωση στις 6 Δεκεμβρίου. Δεν ξέρουμε τι, αλλά ξέρουμε που. Στο PC!


War... War never... NOT

Η InXile Entertainment επιβεβαίωσε πως έρχεται remaster του πρώτου Wasteland (1988). Αυτό, αποκαλύφθηκε με αφορμή τα 30στα γενέθλια του franchise και το αντίστοιχο tweet που έγινε για αυτό. Ως comment, σε αυτό το tweet, υπήρξε ένας χρήστης που δήλωσε πως ελπίζει να δει το πρώτο Wasteland να γίνεται remaster. Υπήρξε απάντηση προς αυτόν τον χρήστη που ουσιαστικά επιβεβαιώνει την ύπαρξη αυτού. Φανταστικά νέα, σε συνδυασμό πάντα με την πρόσφατη εξαγορά του studio (ανάμεσα σε αρκετά άλλα) από την Microsoft. Παράλληλα, θυμίζουμε πως το Wasteland 3 βρίσκεται εξίσου υπό ανάπτυξη και πρόσφατα κυκλοφόρησε το The Bard's Tale IV.


It is your Destiny!

Με την εκκίνηση της Season of the Forge, η Bungie κυκλοφόρησε ένα νέο ViDoc που περιγράφει τα επερχόμενα στο Destiny 2: Forsaken! Νέα challenges, ανταμοιβές και μια πληθώρα από events μας περιμένουν για το υπόλοιπο της χρονιάς και όχι μόνο.


More VGA2018

Ο Geoff Keighley, της Obsidian, ανακοίνωσε πως στα Video Games Award 2018 θα μιλήσουν για ένα νέο sci-fi RPG που ετοιμάζουν. Δεν γνωρίζουμε κάτι ιδιαίτερο για αυτή την ανακοίνωση παρά μόνο πως θα είνια ένα third-person παιχνίδι και θα γίνει publish από την Private Division, κάτι που προοικονομεί multi-platform κυκλοφορία.


Missing the party...

Σε αντίθετο κλίμα όμως κινείται η Rocksteady που τις τελευταίες μέρες απασχολεί τα μέσα με ένα ενδεχόμενο, νέο, Superman παιχνίδι. Ο Sefton Hill (Co-Founder) επιβεβαίωσε πως δεν γίνει παρουσίαση κάποιου νέου τίτλου στα Video Games Award και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για ένα παιχνίδι με τον Superman.


Περισσότερα:

Το πρώτο Overwatch Cosplay Battle από την Blizzard

Η Sony μάλλον ετοιμάζει νέα handheld κονσόλα

Ori and the Blind Forest: Ένα διαδραστικό παραμύθι