οι Μηχανόβιοι

Οι Μηχανόβιοι: Μαρσάρουν με φόρα στους κινηματογράφους από την Tanweer!

Culture

Ιδανικός καιρός, θερινός κινηματογράφος, λαμπεροί καλεσμένοι, μουσικές από τον Athens Rock 96,9 και μία εξαιρετική ταινία. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Η Avant Premiere της ταινίας Οι Μηχανόβιοι, που πραγματοποιήθηκε στο θερινό κινηματογράφο φλοίσβο, την Τρίτη 18 Ιουνίου, είχε όλα τα συστατικά για να είναι τέλεια. Και πραγματικά ήταν. Αν δεν πιστεύεις εμάς, δες το βίντεο που ακολουθεί!

«Οι Μηχανόβιοι» απεικονίζουν μία  επαναστατική περίοδο στην Αμερική, όταν ολόκληρη η κουλτούρα και οι άνθρωποι βίωναν αλλαγές. Μετά από μία τυχαία συνάντηση σε ένα μπαρ, η πεισματάρα Κάθι (Τζόντι Κόμερ) έλκεται αναπόφευκτα από τον Μπένι (Όστιν Μπάτλερ), το νεότερο μέλος μίας λέσχης μοτοσικλετιστών στις κεντροδυτικές πολιτείες της Αμερικής, που ακούει στο όνομα Βάνδαλοι και έχει ως αρχηγό τον Τζόνι (Τομ Χάρντι). Όπως συμβαίνει και στην υπόλοιπη χώρα, η λέσχη μεταμορφώνεται από έναν τόπο συγκέντρωσης περιθωριακών τύπων σε μία επικίνδυνη και βίαιη συμμορία του υποκόσμου, αναγκάζοντας τον Μπένι να επιλέξει ανάμεσα στην Κάθι και την αφοσίωση του στη λέσχη.

 

Σκηνοθεσία : Τζεφ Νίκολς

 

Πρωταγωνιστούν : Όστιν Μπάτλερ, Τζόντι Κόμερ, Τομ Χάρντι, Μάικλ Σάνον, Μάικ Φάιστ, Νόρμαν Ρίντους

Οι Μηχανόβιοι: Στους  κινηματογράφους στις 20 Ιουνίου από την Tanweer!

 

 

Latest Posts