Ο στόχος του Engine Power είναι καταρχήν γρήγορα εύκολα να καταφέρει κάποιος να έχει όλη την επικαιρότητα από τον κάθε χώρο του μηχανοκινητου αθλητισμού και κατά δεύτερον να πετύχουμε, να αναδείξουμε στο μέγιστο τους Έλληνες οδηγούς και τα γεγονότα σε αγωνιστικό αλλά και σε ερασιτεχνικό επίπεδο.
8 Σειρές

Engine Power

Η τηλεοπτική εκπομπή που ανεβάζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και χώρο ακόμη πιο ψηλά! Κάθε Τρίτη στις 22:00 το βράδυ στο Rise TV.

/About

Η τηλεοπτική εκπομπή που ανεβάζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και χώρο ακόμη πιο ψηλά! Κάθε Τρίτη στις 22:00 το βράδυ στο Rise TV και αναμετάδοση σε περιφερειακά κανάλια σε όλη την Ελλάδα.

Ο σκοπός | Το Motor Festival ως διοργανωση και το Engine Power ως τηλεοπτικό βήμα επικοινωνίας, έχουν όραμα να φέρουν πιο κοντά περισσότερο νέο κόσμο στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και μέσα από τις δράσεις τους να προάγουν, αναδείξουν στο μέγιστο τον Έλληνα επαγγελματία και αθλητή που ξεχωρίζει, εντυπωσιάζει και αξίζει να φανεί, διακριθεί σε διεθνή επίπεδο.

Ο στόχος | Η δημιουργία μιας διεθνής έκθεση της μηχανοκίνησης, που θα γίνει λόγος και σκοπός να το ζήσουν και να συμμετέχουν επαγγελματίες αθλητές και οι επισκέπτες από κάθε σημείο της Ελλάδας και συγχρόνως να γίνει ταξίδι σταθμός για τους ξένους ώστε να έρθουν στην Ελλάδα…

Ένα ραντεβού με την ιστορία με δεκάδες χιλιάδες θεατές να δείχνουν όλοι μαζί τον δρόμο της εξέλιξης και της αγάπης για την μηχανοκίνηση!

Latest Posts