Χαμούλης στην επίσημη πρεμιέρα του Βack To Βlack!

Culture
Back To Black: Η ταινία για τη ζωή της Amy Winehouse είναι επιτέλους εδώ από την Tanwer! Και όπως ήδη φαντάζεστε στην επίσημη πρεμιέρα της έγινε χαμός. Content creators και μουσικοί βρέθηκαν στην αίθουσα Sphera των Village Cinemas του the Mall Athens για να παρακολουθήσουν από κοντά μια ταινία φόρο τιμής σε μία από τις πιο εμβληματικές σταρ του 21ου αιώνα.
ΥΠΟΘΕΣΗ
Η εκπληκτική ιστορία της πρώιμης πορείας προς τη δόξα της Έιμι Γουάινχαουζ και της δημιουργίας του πρωτοποριακού της άλμπουμ, Back to Black. Ειπωμένη από την οπτική της Έιμι και εμπνευσμένη από τους πολύ προσωπικούς της στίχους, η ταινία παρακολουθεί τη σπουδαία γυναίκα πίσω από το καλλιτεχνικό φαινόμενο και την ταραχώδη σχέση που βρίσκεται στον πυρήνα ενός από τα πιο θρυλικά μουσικά άλμπουμ στην ιστορία.
Η Κατερίνα Στικούδη ο Κώστας Μαρτάκης ο OGE, η Αναστασία Τσιλιμπίου  και πολλοί ακόμη γνωστοί και αγαπημένοι καλλιτέχνες έδωσαν δυναμικό παρών σε μια αξέχαστη βραδιά!
To Back To Black κυκλοφορεί επίσημα στους κινηματογράφους την Πέμπτη 11 Απριλίου από την Tanweer και είναι από αυτές που πραγματικά δεν χάνονται!

Latest Posts