Στην τελική ευθεία για τον 4ο Ημιμαραθώνιο Καλλιθέας!

On Sight

Οι εγγραφές για το 4ο Kallithea Half Marathon, που διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 με τη συνεργασία του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος συνεχίζονται δυναμικά και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 10/9!

Σας περιμένουμε όλες και όλους να τρέξουμε μαζί για 4η χρονιά στην υπέροχη διαδρομή μέσα και γύρω από το ΚΠΙΣΝ δίπλα στη θάλασσα με εκκίνηση και τερματισμό στην πλατεία Νερού!
Ο Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας μετά από 3 χρονιές έχει γίνει, πλέον, ένας από τους αγαπημένους αγώνες του δρομικού κινήματος ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι αποτελεί και ένα πολύ δυνατό τεστ για όσους πρόκειται να συμμετέχουν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.Εκτός από τη διαδρομή των 21,1 km θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες
των 10 km και 5 km αλλά και ο παιδικός αγώνας 2,5 km. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας είτε μέσα από το www.kallitheahalf.gr είτε στα γραφεία του Φιλαθλητικού Συλλόγου στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 17:30-19:30.


Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, του Σ.Ε.Γ.Α.Σ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και εντάσσεται στις δράσεις του Be Active Hellas.
Σας περιμένουμε!!!

Latest Posts